Nuortentalo

Voiko kristittynä kasvaa yhdessä muiden kanssa? Millainen on puitteiltaan rento messu? Haluamme tehdä yhteisöllistä messua yhdessä vapaaehtoisten kanssa. Musiikkista vastaa houseband. Tervetuloa mukaan!

Messua toteutetaan vapaaehtoisten voimin. Mukaan on tervetullut jokainen - uskon asioiden etsijästä konkariin. Messussa on Raamatun opetusta, rukousta, ehtoollisen sakramentti, pyhäkoulu ja leikkitila lapsille sekä pientä iltapalaa kaikille messun jälkeen. Tilaisuus kestää noin tunnista puoleentoista ennen iltapalalle siirtymistä. Lähde mukaan!

International Parish work/Rauma Lutheran Parish