International Christmas Carols

Pyhän Ristin kirkko

Are you an international visiting or residing at Rauma? Come and join us for the international Christmas Carols at the Church of the Holy Cross followed by some "glögi", coffee, tea and Christmas pastries at the Parish Hall.

Kansainväliset joululaulut -tilaisuus on avoin myös suomenkielisille, kielitaidosta riippumatta! Kolehti kerätään Kauneimmat Joululaulut -keräykseen.
Riitta Granroth, Jukka Ritakorpi, Gospelkuoro ja ranskankielinen perhekuoro

International Parish work/Rauma Lutheran Parish

Holy Communion

Welcome to Holy Communion in English at the Church of the Holy Cross (Luostarinkatu 1)! After the service everyone is welcome for some coffee and conversation at the Parish Hall.