Kristittyjen yhteisen rukousviikon vaellus

Pyhän Ristin kirkko

Vaellus alkaa Avain-seurakunnasta klo 18.

Kirkkovaellus liittyy kansainvälisen Ekumeenisen rukousviikon tapahtumiin. Ekumeenista rukousviikkoa vietetään vuosittain kaikkialla maailmassa 18.-25. tammikuuta. Rukousviikkoa on vietetty jo yli sata vuotta. Tämän vuoden teemana on vieraanvaraisuus. Rukousviikolla rukoillaan kristittyjen ykseyden puolesta Jeesuksen jäähyväisrukouksen mukaisesti "että he olisivat yhtä...". Rauman eri kristillisten seurakuntien järjestämällä jo perinteeksi muodostuneella vaelluksella kuljetaan reitti Avainseurakunta, Adventtiseurakunta, Ortodoksinen rukoushuone ja Pyhän Ristin kirkko. Jokaisessa seurakunnassa viivytään hetki rukouksessa seurakunnalle ominaiseen tapaan. Pyhän Ristin kirkossa vietetyn hartaushetken jälkeen on kirkkokahvit seurakuntatalossa noin klo 20.