Nuortentalo

Yhteisöllinen messu hausbändillä. Voiko kristittynä kasvaa yhdessä muiden kanssa? Millainen on yhteisöllinen messu? Sinut on kutsuttu! Lähde mukaan!

Franssinmessu on yhdessä tehty messu. Tarjolla on Raamatun opetusta, rukousta, ehtoollisen sakramentti, pyhäkoulu ja leikkitila lapsille sekä pientä iltapalaa kaikille messun jälkeen. Ytimessä on Jumalan ja toisten ihmisten kohtaaminen ja elämän jakaminen. Franssinmessussa on rento tunnelma. Mukaan on tervetullut jokainen - uskon asioiden etsijästä konkariin. Tilaisuus kestää noin tunnista puoleentoista ennen iltapalalle siirtymistä. Tervetuloa mukaan!

International Parish work/Rauma Lutheran Parish

Franssinmessu

Voitaisiinko sunnuntai-iltapäivisin Raumalla tehdä uudenlainen yhteisöllinen sekä kohtaamispainotteinen messu? Franssinmessu on puitteiltaan rento, mutta sisällöltään syvällinen messu. Yhteisöllistä messua tehdään yhdessä vapaaehtoisten kanssa, jotka palvelevat omilla lahjoillaan. Musiikista vastaa houseband. Mukaan on tervetullut jokainen - uskon asioiden etsijästä konkariin.

Franssinmessu

Voiko kristittynä kasvaa yhdessä muiden kanssa? Millainen on puitteiltaan rento messu? Haluamme tehdä yhteisöllistä messua yhdessä vapaaehtoisten kanssa. Musiikkista vastaa houseband. Tervetuloa mukaan!