Peruttu: Sinua varten -konsertti

Lapin kirkko

Äidin ja tyttären koskettavaa musisointia.

Rita Wallin on muusikko-evankelista Sastamalasta. Hän on ammatiltaan pianonsoiton opettaja. Rita on julkaissut kaksi äänitettä: Sinua varten sekä Tässä on tie. Molempia levyjä on konsertissa myytävänä.
Rita toimii Naisten kesken -tiimin jäsenenä naisteniltojen ja -tapahtumien järjestäjänä. Usein hän puhuu ja musisoi Naisten kesken -illoissa.
Maria Wallin on Ritan 17 -vuotias tytär. Maria on lukiolainen, joka harrastaa aktiivisesti musiikkia ja opiskelee klassista laulua Tampereella.

Sinua varten -konsertin ohjelmisto on monipuolinen. Rita esittää paitsi omaa musiikkituotantoaan, myös vanhoja tuttuja, monille rakkaita hengellisiä lauluja. Marian osuus koostuu Lasse Heikkilän musiikista sekä hengellisen musiikin tunnetuista klassikoista kuten Panis angelicus ja Oi kiitos, sä Luojani armollinen. Kevyempää ohjelmistoa edustavat koskettavat kappaleet You raise me up ja Bridge over troubled water. Maria on nuoresta iästään huolimatta syvällinen tulkitsija. Suosittelemme konserttiin tulijoita varautumaan ainakin muutamilla nenäliinoilla."

Konsertin yhteyydessä on myynnissä Rita Wallinin levyjä.

Konserttiin on vapaa pääsy, tervetuloa!

Järjestäjät: Lapin kappeliseurakunta ja Naisten kesken -tiimi

Lapin kappeliseurakunta, Rauman seurakunta

Kappalainen
Lapin kappeliseurakunta Rauman seurakunta

Päivystys Lapin pappilassa yleensä torstaisin klo 10-12. Vuosilomalla seuraavan kerran 17.-30.6.2019.

Lapin kappeliseurakunnan yleisen seurakuntatyö.

Yhteistoiminta muiden Raumalla toimivien kristillisten seurakuntien kanssa.