Täys10 -synttärit

su 29.3. kello 13.00 - su 29.3. kello 15.30
 Rauma-sali, Satamakatu 26

Tervetuloa mukaan Täys10-synttäreille!

Juhlasta tulee henkilökohtainen kutsu kaikille vuonna 2010 syntyneille raumalaisille seurakunnan jäsenille ja juhlaan kutsumme kaikkia raumalaisia täyskymppejä. Juhlaan on lämpimästi tervetullut myös 10-vuotiaan yksi aikuinen huoltaja, kummi tai vaikka isovanhempi. Kutsun voi saada mm. kouluinfojen yhteydessä pyytämällä, vaikka ei olisi seurakunnan jäsen. Ota kutsu mukaasi, se toimii pääsylippuna juhlaan. Huom! kutsun taakse voit kirjoittaa oman nimesi ja huoltajan puhelinnumeron. Se toimii arvontalipukkeena.

Ohjelmassa on toiminnallista tekemistä, synttäriherkkuja ja musiikkia. Esiintymässä on tänä vuonna Jukka Salminen. Juhlan lopuksi suoritetaan kolme arvontaa, joista voi voittaa joko Osuuspankin lahjoittaman 100€ lahjakortin tai ilmaispaikkoja valitsemalleen 10-leirille, itselleen ja yhdelle kaverille. Arvonta suoritetaan synttärijuhlan päätteeksi ja vain salissa paikalla olijat osallistuvat arvontaan. Olethan siis mukana aivan juhlan loppuun asti!

Ohjelma alkaa klo 13.00, joten varaathan riittävästi aikaa paikalle saapumiseen. Aulassa odottaa arvontalipukkeen laatikko, johon tipautat nimellä ja numerolla varustetun kutsukorttisi. Samalla saat herkkulipukkeen, jolla pääset synttäriherkkujen kimppuun.

Ilmoittaudu etukäteen mukaan, jotta osaamme ottaa kaiken tarvittavan huomioon tarjoilujen hankinnassa. Ilmoittautuminen on auki 12.2.-15.3.

Tervetuloa mukaan!

Kirkkokatu 2, käyntiosoite: Kalliokatu 19