Pääsiäisyön jumalanpalvelus

la 11.4. kello 23.45 - su 12.4. kello 00.45
Lapin kirkko

Perinteinen lappilainen pääsiäisyön vietto videoituna, katsottavissa Rauman seurakunnan youtube-tilillä. Video on samalla kappeliseurakunnan pääsiäistervehdys, ja se on katsottavissa myös jälkikäteen.
Lähetys alkaa noin klo 23.47.
Lapin kirkonkellot soivat perinteiseen tapaan keskiyöllä.

Mukana ovat Saurio, Juha Kurala, Jaana ja Sauli Ahvenjärvi, Antti Haapanen sekä Sanna Laukkanen.
Juhlajumalanpalvelus kestää tällä kerralla vajaan tunnin, ja siinä ei vietetä ehtoollista.
Lapin kirkon uusi pääsiäiskynttilä otetaan käyttöön.
Lauantai-iltana ei Lapissa soiteta ehtookelloja, vaan kellojen soitto siirtyy pääsiäisen takia keskiyöhön.
Virret 960: 1; 90; 87: 4, 7, 9; 105; 322: 3.
Korona-tilanteen takia jumalanpalvelukseen osallistutaan siis internetin kautta.
Täsmennyksenä aiemmin ilmoitettuun ja muissa tiedotteissa mainittuun alkamisaikaan, youtube-lähetys Lapin kirkosta alkaa jo noin klo 23.47. Tämä johtuu videon välittämiseen liittyvistä teknisistä yksityiskohdista. Videoinnin voi joka tapauksessa katsoa alusta alkaen myöhemmin.

Lapin kappeliseurakunta