Kädentaitoillat

Fransiscustalo

Sinä työikäinen, käsitöistä pitävä!

Tule mukaan uuteen toimintaan, joka on suunnattu juuri työikäisille ja käsitöiden tekemisestä nauttivalle. Perjantai-iltaisin klo 17-19, Fransiscustalolla, Harmaidenveljestenkuja 2. kokoonnutaan yhdessä kahvikupin ääreen tekemään askarteluja ja käsitöitä omaksi iloksi ja myytäväksi Yhteisvastuun hyväksi. Illoille on suunniteltu yhteinen käsityöidea, mutta voit ottaa mukaasi myös oman käsityön. Iltoihin ei tarvitse ilmoittautua, tule vain mukaan!

Vapaaehtoistyö ja lähimmäispalvelu Rauma

Aistivammatyö, Franssin kurmee ja mielenterveystyö

Nuortentalo

Krellin ja iki-ihmisten päiväkerhon yhteinen joulujuhla

Tervetuloa viettämään Rauman seudun kristillisten eläkeläisten ja iki-ihmisten päiväkerhon yhteistä joulujuhlaa!

Kodistupa

Käsityöpiiri

Tehdään yhdessä käsitöitä omaksi ja toisten iloksi. Yhdyshenkilö Päivi Hurme 044-3069351

Seurakuntatalo ja Pyhän Ristin kirkko

Kiitosglögit ja joulukonsertti

Vapaaehtoinen vastuunkantaja, kiitos työstäsi Rauman seurakunnan hyväksi. Tervetuloa glögille ja Helsingin Barokkiorkesterin joulukonserttiin.