Pyhän Ristin kirkko

Welcome to Holy Communion in English at the Church of the Holy Cross (Luostarinkatu 1)! After the service everyone is welcome for some coffee and conversation at the Parish Hall.

Luterilaiset englanninkieliset ehtoollisjumalanpalvelukset ja kirkkokahvit kerran kuussa ovat avoimia myös suomenkielisille kielitaidosta riippumatta. Tervetuloa!

International Parish work/Rauma Lutheran Parish

Holy Communion

Welcome to Holy Communion service offered in English at Church of the Holy Cross (Luostarinkatu 1) for worship! After the Holy Communion service, everyone is welcome for some coffee and conversation at the Parish Hall, Luostarinkatu 1, next to the church!

International Christmas Carols service

Are you an international visiting or residing at Rauma? Come and join us for the international carols service! After the service there will be some coffee and fellowship at the Parish Hall, next to the Church