Koululaisten retkipäivä Kukolassa

pe 14.8. kello 10.00 - pe 14.8. kello 19.00
Mökki Kukola uusi

Erähenkinen retkipäivä Kukolassa 3.-6.luokkalaisille koululaisille.

Pyhärannan Kukolassa pidetään erähenkinen retkipäivä, joka sisältää monipuolisesti kivaa tekemistä saunomisesta luontoseikkailuun!
Päivä on suunnattu kuluvan vuoden 3.-6.luokkalaisille. Et tarvitse mitään erityistaitoja tai -välineitä osallistuaksesi päivään. Jos sinulla on itselläsi jokin kiva harrastus tai suosikkileikki, josta kaikki voisimme nauttia päivän aikana, voit laittaa toiveesi leiripäivän ilmoittautumislomakkeeseen. Pyrimme ottamaan leiriläisten toiveet huomioon ohjelmaa mietittäessä. Päivän hinta on 7€ ja sisältää aamupäivällä syötävää evästä sekä grillimakkarat illemmalla. Kukolaan tullaan omilla kyydeillä. Leirikirje lähetetään osallistujille huoltajan sähköpostiin, kun ilmoittautuminen on umpeutunut.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan viettämään hauskaa päivää kanssamme Kukolaan!

Lapin kappeliseurakunta, Rauman seurakunta, Kodisjoen saarnahuonekunta

Kirkkokatu 2, (Käyntiosoite: Kalliokatu 19)
Kalliokamari, Kalliokatu 19