Operaatio Joulun Lapsi - pakkausjuhla

su 1.11. kello 11.00 - su 1.11. kello 15.00
Meriristi

Tule mukaan auttamaan!

Operaatio Joulun Lapsi - pakkausjuhla toteutetaan tänä vuonna Lapin lisäksi myös Meriristissä. Kenkälaatikkopaketteihin tarvitaan pipoja, hanskoja, lämpimiä vaatteita, leluja, koulutarvikkeita (vihkoja, kyniä, taskulaskimia yms.) hiuskampoja, -harjoja, hammasharjoja ynnä muuta mukavaa eri ikäisille lapsille. Muistathan, että kaikki pakkaamamme tavarat ovat uusia, käytettyjä emme ota vastaan! HUOM! Paketteihin ei voi tuoda mitään nestemäistä, esim. hammastahnaa tai nestesaippuaa, ei myöskään karkkia.

Ikäryhmät ovat 2-4-, 5-10- sekä 11-14 -vuotiaat tytöt ja pojat. Viime vuonna saimme tehtyä yli sata pakettia lahjoitetuista tavaroista, eli yli sata lasta sai vastaanottaa ehkä ensimmäisen joululahjansa!

Sunnuntaina 1.11. klo 11 alkaen Meriristissä aletaan ottamaan vastaan lahjoituksia ja valmiita paketteja sekä lajittelemaan tavaroita pöytiin. Noin klo 13 alkaa varsinainen lahjojen pakkaaminen. Voit halutessasi jäädä myös siihen! Jos et ehdi osallistumaan varsinaiseen pakkausjuhlapäivään, voit toimittaa lahjoitustavaraa ja valmiita paketteja jo etukäteen diakoniatoimistolle (Luostarinkatu 3) ma 2.11.-to 5.11. klo 15-17.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Lisätietoja Operaatio Joulun Lapsi-sivuilta

Kansainvälinen diakonia, yhteisvastuukeräys, monikulttuurisuustyö ja vanhustyö