Syntymäpäivä 75 / 75 vuotta täyttävien kutsutilaisuus

Lapin kirkko

Tervetuloa juhlimaan 75-vuotisjuhlaan!

Arvoisa vuonna 2020 75 vuotta täyttävä,

Rauman seurakunta kutsuu Sinut syntymäpäiväjuhlaan.

Tänä vuonna vallitsevan koronatilanteen johdosta järjestämme tilaisuudet sekä Lapissa että Meriraumalla, joista voit valita Sinulle paremmin sopivan vaihtoehdon.

Lapin tilaisuus on perjantaina 27. marraskuuta klo 16-18. Aloitamme juhlan lyhyellä hartaushetkellä Lapin kirkossa ja siirrymme sen jälkeen kirkon vieressä olevaan Lapin seurakuntakotiin, jossa juomme juhlakahvit.

Meriristin tilaisuus on perjantaina 4. joulukuuta klo 16-18. Tilaisuus pidetään Meri-ristin (Varhontie 14) liikuntasalissa, jonka vieressä on Meriristin kappeli. Vietämme lyhyen hartaushetken, ja sen jälkeen juomme juhlakahvit.

Pyydämme Teitä ilmoittamaan marraskuun 20. päivään mennessä osallistumisestanne.
Ilmoittautumisen voitte tehdä seuraavasti:
1. Rauman seurakunnan nettisivujen kautta: www.raumanseurakunta.fi "Tule mukaan", valitse kohdasta ilmoittaudu "Syntymäpäivät 75" Ilmoittautuminen alkaa 9.11.2020.
2. Sähköpostilla osoitteeseen markku.mikkola@evl.fi tai olavi.saurio@evl.fi
3. Puhelimitse Olavi Sauriolle numeroon 044 769 1294, parhaiten keskiviikkona tai torstaina 18.-19.11. tai Markku Mikkolalle numeroon 044 769 1285 tiistaista perjantaihin 20.11.mennessä.

Ilmoittautumisen yhteydessä kerro nimesi ja tarvittaessa myös erikoisruokavaliotoiveesi.

Jos haluat itse esittää kahvitilaisuudessa jotain, ota yhteyttä Markku Mikkolaan tai Olavi Saurioon.

Jos Sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä!

Lapin kappeliseurakunta, Rauman seurakunta

Kappalainen
Lapin kappeliseurakunta Rauman seurakunta

Lapin kappeliseurakunnan yleisen seurakuntatyö.

Yhteistoiminta muiden Raumalla toimivien kristillisten seurakuntien kanssa.