Kiirastorstain ehtoollishartauksia

Lapin kirkko

Ilmoittautuminen on päättynyt

Myös Lapin kirkossa on ehtoollisenviettomahdollisuus kiirastorstaina. Ennakkoilmoittautuminen. Pidemmän kiirastorstain messun voit katsoa Pyhän Ristin kirkosta seurakuntamme Youtube-kanavalta. Runsaan ilmoittautumisen takia on lisätty uusia kellonaikoja. Kiitos kaikille ilmoittautuneille.

Kiirastorstaina järjestetään Lapin kirkossa noin 20 minuutin pituisia ehtoollishetkiä puolen tunnin välein. Ajankohtia on lisätty siten, että ensimmäinen ehtoollishartaus alkaa klo 17.30 ja viimeinen klo 21. Ehtoollishetkiin ilmoittaudutaan etukäteen. Yhdessä ehtoollishetkessä voi olla enintään kuusi osallistujaa.
Ensimmäiseen tilaisuuteen klo 17.30 tuli runsaasti peruutuksia, siksi tilaisuudet alkavat klo 18. Ne ovat lähes täynnä. Jos edelleen haluat osallistua Lapissa kiirastorstain ehtoolliselle, ota suoraan yhteyttä kappalainen Saurioon. Tule ilmoittautumisesi mukaisena aikana.
Ilmoittautua voit joko oheisen linkin kautta tai ottamalla yhteyttä kappalainen Olavi Saurioon sähköposti olavi.saurio@evl.fi tai puhelin 044 7691294. Muistathan turvavälin, vähintään kaksi metriä niin Lapin kirkossa kuin sen ulkopuolella. Kasvomaskin käyttöä suositellaan vahvasti.
Toimittaa Saurio, kanttorina Leena Kivi.
Ehtoollishartauksista poistuttaessa mahdollisuus antaa kolehti Operaatio Joulun-lapselle Patmos-lähetyssäätiön kautta.
Lapissa ehtoollismahdollisuus on olemassa myös pääsiäisyönä ja pääsiäispäivänä. Niihin on eri ilmoittautumislinkki.

Lapin kappeliseurakunta