Ehtoollishartauksia

Lapin kirkko

Ilmoittautuminen on päättynyt

Ehtoollismahdollisuus äitienpäivänä 5. sunnuntaina pääsiäisestä (rukoussunnuntai) Lapin kirkossa klo 11.30 tai klo 12. Ennakkoilmoittautuminen. Voit katsoa sanajumalanpalveluksen Pyhän Ristin kirkosta klo 10 seurakunnan Youtube-kanavalta (nähtävissä jonkin aikaa myös jälkikäteen) tai kuunnella suorana Radio Ramonasta.

Ehtoollishartauteen voi osallistua kuusi ihmistä. Ilmoittautua voit joko klo 11.30 tai klo 12. Ilmoittautuminen nettisivujen kautta on jo päättynyt. Tarvittaessa ota yhteyttä kappalainen Olavi Saurioon puh. 0447691294 sähköposti olavi.saurio(@evl.fi.
Muistathan turvavälin, vähintään kaksi metriä niin Lapin kirkossa kuin sen ulkopuolella. Kasvomaskin käyttöä suositellaan vahvasti.
Ehtoollishartauden kanttorina Jouni Kukko, toimittaa Olavi Saurio. Ehtoollishartauksista poistuttaessa mahdollisuus antaa kolehti kristillisen spiritualiteetin vaalimiseen mm. kouluttamalla retriittiohjaajia ja tukemalla hengellistä ohjausta seurakuntien, hiippakuntien ja kirkollisten kouluttajien kanssa, Hiljaisuuden Ystävät ry:n kautta.
.

Lapin kappeliseurakunta