Uuden kirkkoherran virkaanasettaminen ja piispan messu

su 12.9. kello 10.00
Kuvassa Pyhän Ristin kirkko ja kirkkoherra Valtteri Virta sekä Turun arkkihiippakunnan piispa Mari Leppänen
Pyhän Ristin kirkko

Uusi kirkkoherra Valtteri Virta asetetaan kirkkoherran virkaan.

Rauman seurakunnan uuden kirkkoherran Valtteri Virran virkaanasettamismessu Pyhän Ristin kirkossa. Virkaan asettamisen toimittaa Turun arkkihiippakunnan piispa Mari Leppänen.

Paikan päällä kirkossa osallistumista on rajoitettu koronaepidemian vuoksi. Messuun voi osallistua kirkossa, mutta jotta voimme kokoontua riittävän väljästi, kirkkoon mahtuu kutsuvieraiden lisäksi noin 100 henkilöä. Näin ollen kaikki halukkaat eivät välttämättä mahdu kirkkoon. Paras ja esteettömin vaihtoehto seurata kirkkoherran virkaanasettamismessua on YouTube-striimin ja Radio Ramonan kautta. Messuun pääset osallistumaan Radio Ramonaa kuuntelemalla tai Rauman seurakunnan YouTube-kanavalla klo 10 alkaen.
Tervetuloa osallistumaan yhteiseen juhlamessuun!

Tästä pääset seuraamaan messua Rauman seurakunnan YouTube-kanavalla

Lapin kappeliseurakunta, Rauman seurakunta, Kodisjoen saarnahuonekunta