Operaatio Joulun Lapsen pakkausjuhlat

la 13.11. klo 11.00 – 15.00

Lapin seurakuntakoti

Tule mukaan auttamaan!

Operaatio Joulun Lapsen pakkausjuhlat Lapin seurakuntakodilla la 13.11. klo 11-15. Kenkälaatikkopaketteihin tarvitaan pipoja, hanskoja, lämpimiä vaatteita, leluja, koulutarvikkeita (vihkoja, kyniä, taskulaskimia yms.), hiuskampoja, -harjoja, hammasharjoja ja muuta mukavaa eri ikäisille lapsille. Muistathan, että kaikki pakkaamamme tavarat ovat uusia, käytettyjä emme ota vastaan! HUOM! Paketteihin ei voi tuoda mitään nestemäistä, esim. hammastahnaa tai nestesaippuaa, ei myöskään karkkia.

Ikäryhmät ovat 2-4-, 5-10- sekä 11-14-vuotiaat tytöt ja pojat. Viime vuonna saimme tehtyä yli sata pakettia lahjoitetuista tavaroista, eli yli sata lasta sai vastaanottaa ehkä ensimmäisen joululahjansa!

Lauantaina 13.11. klo 11 alkaen Lapin seurakuntakodilla aletaan ottamaan vastaan lahjoituksia ja valmiita paketteja sekä lajittelemaan tavaroita pöytiin. Noin klo 13 alkaa varsinainen lahjojen pakkaaminen. Voit halutessasi jäädä myös siihen! Jos et ehdi osallistumaan varsinaiseen pakkausjuhlapäivään, voit toimittaa lahjoitustavaraa ja valmiita paketteja jo etukäteen diakoniatoimistolle (Luostarinkatu 3) ma 8.11. ja ke 10.11. klo 15-17 tai sovitusti muuna aikana.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Yhteyshenkilö: diakoni Kirsi Haaponiemi p. 044 769 1265

Lisätietoja Operaatio Joulun Lapsi-sivuilta