Operaatio Joulun Lapsen pakkausjuhlat

la 20.11. kello 11.00 - 15.00
Meriristi

Tule mukaan auttamaan!

Jo perinteeksi muodostunut pakkausjuhla toteutetaan taas tänäkin vuonna. Kenkälaatikkopaketteihin tarvitaan pipoja, hanskoja, lämpimiä vaatteita, leluja, koulutarvikkeita (vihkoja, kyniä, taskulaskimia yms.) hiuskampoja, -harjoja, hammasharjoja ynnä muuta mukavaa eri ikäisille lapsille. Muistathan, että kaikki pakkaamamme tavarat ovat uusia, käytettyjä emme ota vastaan! HUOM! Paketteihin ei voi tuoda mitään nestemäistä, esim. hammastahnaa tai nestesaippuaa, ei myöskään karkkia.

Ikäryhmät ovat 2-4-, 5-10- sekä 11-14-vuotiaat tytöt ja pojat. Viime vuonna saimme tehtyä yli sata pakettia lahjoitetuista tavaroista, eli yli sata lasta sai vastaanottaa ehkä ensimmäisen joululahjansa!

Lauantaina 20.11. klo 11 alkaen Meriristin liikuntahallissa aletaan ottamaan vastaan lahjoituksia ja valmiita paketteja sekä lajittelemaan tavaroita pöytiin. Noin klo 13 alkaa varsinainen lahjojen pakkaaminen. Voit halutessasi jäädä myös siihen! Jos et ehdi osallistumaan varsinaiseen pakkausjuhlapäivään, voit toimittaa lahjoitustavaraa ja valmiita paketteja jo etukäteen diakoniatoimistolle (Luostarinkatu 3) ma 8.11. ja ke 10.11. klo 15-17 tai sovitusti muuna aikana.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Lisätietoja Operaatio Joulun Lapsi-sivuilta

Monikulttuurisuustyö ja vanhustyö