Viestipyhiinvaellus Rauman Lapissa 5.-6.8.2022

Muu paikka (Tiedotukseen!)

Viestipyhiinvaellus saapuu Raumalle! Rauman Lapissa pyhiinvaelletaan 5.-6.8.2022

Parhaillaan käynnissä olevalla Viestipyhiinvaelluksella kuljetaan Pyhän Olavin mannerreittiä pitkin Savonlinnasta Turkuun 26.5.-14.8.2022. Vaellus jatkuu Pyhän Olavin merireitillä 14.-19.8.2022 kohti saaristoa ja Ahvenanmaata.
Viestipyhiinvaelluksen reitti kulkee myös Rauman seurakunnassa Lapin kappeliseurakunnan alueella.

5. elokuuta vaelletaan reitti Eurajoen kirkolta Lapin kirkolle. Reitin pituus on n. 21 kilometriä.
Etappi kuljetaan omin tai itse vuokratuin polkupyörin. Reitti kulkee Santolvin kallion kautta. Kallion laella sijaitsee mahdollinen Pyhälle Olaville nimetty varhaiskirkon/kappelin paikka. Tutustutaan alueeseen ja sen tarinaan. Musiikkihetki kalliolla.
Matka jatkuu Sammallahdenmäelle, joka on UNESCO:n maailmanperintökohde.
(https://www.sammallahdenmaki.fi/)
Tutustutaan alueeseen. Omakustannelounas Kivikylän Kotipalvaamolla. Mahdollisuus ostoksiin tehtaanmyymälässä.
Rauman seurakunta ottaa viestin vastaan Lapin kirkolla, jossa hartaushetki klo 16.

6.8. Lapin kirkko - Ihoden koulu / nuorisotila (n. 24 km). Etapille lähdettäessä hartaustilaisuus Lapin kirkossa klo 10.

• Nuorille Nuorille

Tarkemmat etappeja koskevat tiedot ja ilmoittautuminen Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Rauman seurakunta, Lapin kappeliseurakunta