Lapin Löylypäivien kansanlaulukirkko

Niskuksen lava Kauklaisissa Narvijärven rannalla

Kanttori: Kati Yrjölä. Mukana soitinyhtye.
Liturgia: Milla Voudinlehto. Saarna: Laura Tiitu.
Ajo-ohje: Valtatieltä 12 tienhaara Kauklaistentie (Yli-Kierille ja Kodisjoelle päin) muutama kilometri Rauman suuntaan Lapin kirkonkylästä. Ajetaan Kauklaistentietä noin kolme kilometriä, kunnes käännytään vasemmalle Hormantielle, seurataan Niskukselle osoittavia tienviittoja (Villa Sammulan suunta).
Lapin SPR järjestää linja-autokuljetuksen. Matkalta pääsee mukaan kättä heilauttamalla. Klo 16.50 Kajajärventie (Kuolimaa), Kodiksamin entinen kauppa, paluu Hinnerjoentielle, n. klo 17 Kaukola, n. klo 17.10 Lapin Op:n piha, Lapin kirkon parkkipaikka, Kivikylän Palvaamon risteys, n. klo 17.20 Eurajoentie, Murtamon Risteys, n. klo 17.25 "Pusukoppi", Kullanperän koulu, Kullanperän risteys valtatiellä 12, Sininen Tupa, Ylikierin risteys valtatiellä 12, Kodisjoentien risteys, Hormantien risteys, klo 17.50 Niskus. Paluukuljetus tilaisuuden jälkeen.

Lapin kappeliseurakunta