Hiljaisuuden rukousviikonloppu 9.-11.9.

Kuvassa höyhen

Pyhän Ristin kirkko

Ilmoittaudu tästä Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Tervetuloa levähtämään hiljaisuuden ja rukouksen äärelle!

Perjantai-illasta sunnuntai-iltapäivään vietetään Raumalla hiljaisuuden rukousviikonloppua. -Kuin retriitti keskellä kaupunkia! Teemana: "Vapahtajani, tee minusta rauhasi välikappale"

Ohjelmassa mm: rukoushetkiä, raamattumietiskelyä, hiljainen rukouskävely, hiljainen sauna ja hiljaisuuden messu. Viikonlopun aikana on mahdollisuus saada hengellistä ohjausta.

Mikäli pohdit elämän suuria kysymyksiä, toivot että puolestasi rukoillaan tai haluat pohdiskella elämää toisen kristityn kanssa, on hengellinen ohjaus sinua varten. Hengellinen mietiskely, rukous ja hiljaisuus ovat aina olleet kristinuskon ytimessä. Tervetuloa levähtämään hetkeksi tai osallistumaan koko viikonlopun ohjelmaan!

Ohjelma on maksuton ja tilaisuuksiin voi osallistua ilman ennakkoilmoittautumista. Ruokailut ovat maksullisia ja niihin tulee ilmoittautua etukäteen Rauman srk:n nettisivuilla. Nettisivuillamme myös lisätietoa tapahtumasta: raumanseurakunta.fi/retriitti

• Nuorille Nuorille