Operaatio Joulun Lapsi -pakkausjuhlat

Kuva © Operaatio Joulun Lapsi

Lapin seurakuntakoti

Tule mukaan auttamaan!

Operaatio Joulun Lapsen pakkausjuhlat Lapin seurakuntakodilla ti 15.11. klo 17-20. Kenkälaatikkopaketteihin tarvitaan pipoja, hanskoja, lämpimiä vaatteita, leluja, koulutarvikkeita (vihkoja, kyniä, taskulaskimia yms.), hiuskampoja, -harjoja, hammasharjoja ja muuta mukavaa eri ikäisille lapsille. Muistathan, että kaikki pakkaamamme tavarat ovat uusia, käytettyjä emme ota vastaan! HUOM! Paketteihin ei voi tuoda mitään nestemäistä, esim. hammastahnaa tai nestesaippuaa, ei myöskään karkkia.

Ikäryhmät ovat 2-4-, 5-10- sekä 11-14-vuotiaat tytöt ja pojat. Viime vuonna saimme tehtyä yli sata pakettia lahjoitetuista tavaroista, eli yli sata lasta sai vastaanottaa ehkä ensimmäisen joululahjansa!

Klo 17 alkaen Lapin seurakuntakodilla aletaan ottamaan vastaan lahjoituksia ja valmiita paketteja sekä lajittelemaan tavaroita pöytiin. Noin klo 18 alkaa varsinainen lahjojen pakkaaminen. Voit halutessasi jäädä myös siihen! Jos et ehdi osallistumaan varsinaiseen pakkausjuhlaan, voit toimittaa lahjoitustavaraa ja valmiita paketteja jo etukäteen diakoniatoimistolle (Luostarinkatu 3) ti 8.11. klo 12-15 tai sovitusti muuna aikana. Tänä vuonna pakkausjuhla vain Lapin seurakuntakodilla.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Yhteyshenkilö: diakoni Selina Koskela p. 044 769 1265

• Lähetys- ja avustustyö Lähetys- ja avustustyö