Perhemessu ja talvitapahtuma

su 12.2. klo 13.00
Perhemessu ja talvitapahtuma Pyhän Ristin kirkossa 12.2. klo 13. Lapsi istuu paloauton kyydissä.

Pyhän Ristin kirkko

Tervetuloa viettämään perheen kanssa mukavaa talvipäivää Pyhän Ristin kirkolle ja tekemään hyvää yhteisvastuun merkeissä.

Perhemessu klo 13 Pyhän Ristin kirkossa. Messun (kesto n.35min) Perhemessua vietetään "yhdessä"-teemalla. Kutsumme mukaan kaikkia, erityisesti lapsia yhdessä isovanhempien kanssa. Mukana seurakunnan päiväkuoro ja lapsikuoro sekä diakoni kertomassa yhteisvastuusta.

Messun jälkeen talvitapahtuma jatkuu kirkonmäellä klo 16 asti.
Tapahtuma on maksuton, mutta osa toiminnoista maksaa 1€ ja tuotto menee Yhteisvastuun hyväksi. Maksaa voi sekä käteisellä että MobilePayllä, yhden euron lipukkeita on myynnissä lipunmyynti -pisteellä seurakuntatalon edessä.

Lapset voivat leikkiä sekä ulkona että kirkonkellarissa. Ulkona on talutusratsastusta (1€) klo 14 alkaen ja pihalla voi myös grillata makkaraa (1€) ja juoda kuumaa mehua. Pihalla päästään tutustumaan myös paloautoon ja mahdollisesti toiseenkin hälytysajoneuvoon.

Sisällä seurakuntatalolla on tarjolla hernekeittoa (1€) ja laskiaispullaa (1€) sekä kahvia/teetä. Sisällä on perheen pienimmille ongintaa (1€).

Tervetuloa viihtymään yhdessä!

Tämänvuotinen Yhteisvastuukeräys kerää varoja nuorten väkivallan ja konfliktien ratkaisuun ja ennaltaehkäisyyn. Tuotosta 40 prosenttia jää Suomessa nuorten hyväksi tehtävään työhön Aseman Lapset ry:n ja Suomen evankelisluterilaisten seurakuntien kautta. Maailman katastrofialueiden ihmisten auttamiseen suunnataan 60 prosenttia tuotosta. Apu menee perille Kirkon Ulkomaanavun työn kautta.

Lähikeräysten ohella voit antaa lahjasi Rauman seurakunnan Yhteisvastuukeräykseen MobilePayllä numeroon 62485 tai tekemällä lahjoituksen nettilahjoitussivulle osoitteessa yhteisvastuu.fi/rauma.

Kiitos lahjoituksestasi!

Kirkkopalvelujen keräysluvat RA/2020/639 ja ÅLR/2022/9229
  • Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Rauman seurakunta