Joulutapahtumat Raumalla

Ihmisiä astumassa sisään joulukirkkoon.

Joulukirkot ja Joulun ajan hartaudet

Livelähetyksiä YouTubessa pääset seuraamaan täältä, livelähetykset -sivun kautta.

4. adventtisunnuntai 20.12.

20.12. Kauneimmat Joululaulut -jumalanpalvelus Pyhän Ristin kirkossa klo 10 (radioidaan, striimataan). Katso tästä linkistä.

20.12. Franssinmessun joulu klo 17 Rauman seurakunnan YouTubessa. Katso Franssinmessu tästä linkistä.

21.12. Tuomaan päivän hartaus klo 8 Pyhän Ristin kirkossa –  (striimataan, kuunneltavissa netissä). Katso tästä linkistä.

23.12. Lapsiperheiden aattohartaus livelähetyksenä Pyhän Ristin kirkosta klo 15. Katso tästä linkistä.

Jouluaatto 24.12.

Jouluaaton hartaus livelähetysRauman torilta kaupungin joulurauhanjulistuksen jälkeen, alkaa noin klo 12.05 Rauman seurakunnan YouTube-kanavalla. Radioitu jouluaaton hartaus kuunneltavissa myös RadioRamonassa n. klo 12.05 joulurauhan julistuksen jälkeen.

Jouluaattona voi hiljentyä kirkossa. Pyhän Ristin kirkon ovet ovat auki klo 12 alkaen n. klo 17 saakka. Kirkossa voi käydän katsomassa seimiasetelmia (mm. Kerttu Horilan tekemä seimi kirkon aulassa) ja nauttia joulutunnelmasta. Kirkossa voi olla 20 henkilöä kerrallaan.

Muuta ohjelmaa Pyhän Ristin kirkossa jouluaattona:

• Lapsiperheiden aattohartaus Pyhän Ristin kirkosta, katsottavissa Youtubesta.
  • Jouluyön hartaus klo 21.30 Pyhän Ristin kirkosta livelähetyksenä Rauman seurakunnan Facebookissa

Jouluaaton ohjelmaa muissa paikoissa:

• Monnan kappelin jouluhartaudet klo 12.30,  13.00,13.30 ja 14.00.  Paikalla voi olla korkeintaan 20 henkilöä.
  • Kaaron seurakuntakodin pihan joulupolku. Tervetuloa joulupolulle klo 14-17!
  • Kodisjoen kirkko klo 15.30, 16 ja 16.30. Paikalla voi olla korkeintaan 20 henkilöä.
  • Jouluyön messu Lapin kirkossa kello 23.30. Lapin kirkossa voi olla paikalla 20 henkilöä ja Lapin seurakuntakodilla klo 23.30 20 henkilöä.  Ennakkoilmoittautuminen tilaisuuteen.

Joulupäivä 25.12.

Joulukirkko Pyhän Ristin kirkosta klo 8 kuunneltavissa Radio Ramonassa.
Joulukirkko Lapin kirkossa klo 8 ja klo 9. Ennakkoilmoittautuminen, tilaisuuteen mahtuu 20 henkilöä.

Lasten ja perheiden joulutapahtumat

Ke 23.12. Perheiden jouluhartaus livelähetyksenä Pyhän Ristin kirkosta klo 15.

Poikkea kirkkoon! Seimiasetelmia voi käydä ihailemassa Pyhän Ristin kirkossa. Kirkon aulassa on esillä Kerttu Horilan tekemä jouluseimi. Kirkon sisältä, "Lasten katedraalista", löytyy toinen seimiasetelma. Kirkko on avoinna maanantaista lauantaihin klo 11-15.

Joulukonsertit

To 17.12. Helsingin barokkiorkesterin joulukonsertti Pyhän Ristin kirkosta livelähetyksenä klo 19. Hana Blažíková, sopraano. Johtaa Aapo Häkkinen. Katso konsertti Helsingin Barokkiorkesterin Youtube-kanavalla.

Katso livelähetyksiä ja livetaltiointeja Rauman seurakunnan YouTube-kanavan Livelähetykset-soittolistalta!