Luukku 24: Käy kuuntelemassa joulurauhan julistus Rauman Kauppatorilla klo 12 ja tule sen jälkeen Jouluaaton hartauteen Pyhän Ristin kirkkoon.

Luukku 23: Lue jouluevangeeljumi raumangiälel. Meneekö kieli solmuun?

Luukku 22: Käy kysymässä joulupukin kuulumiset! Joulupukki päivystää Rauman Kauppatorilla klo 11-13.

Luukku 21: Koristelkaa joulupipareita yhdessä läheistesi kanssa.

Luukku 20: Kehu läheisiäsi. "Parasta sinussa on..."

Luukku 19: Jouluna makujen kirjo on hyvin laaja. Mikä Sinusta maistuu joululta?

Luukku 18: Nauti hetkestä. Pysähdy. Istu hiljaa kahden minuutin ajan ja anna ajatusten virrata vapaasti.

Luukku 17: Kerro läheisellesi minkä kappaleen haluaisit hänen kuulevan juuri nyt.

Luukku 16: Rauman giälell: Me rakastan gosk Jumal o ensi rakastan meit. Tämse oorderi me ole hänelt sitt saan; hän go rakasta Jumala, rakastakko veljeitäs kans.

Luukku 15: Pyhäpäivä ei ole paastopäivä. Nauti herkku hyvällä mielellä ja tarjoa kaverillekin!

Luukku 14: Kerro joulukirkosta, joka on jäänyt mieleen.

Luukku 13: Menkää yhdessä laulamaan kauneimpia joululauluja.

Luukku 12: Kiitä asiakaspalvelijaa. Sano kiitos, anna hymy.

Luukku 11: Jaa kiva muisto joulusta lapsuudessasi. "Lapsuuden kodissa aina jouluna..."

Luukku 10: Rauman giälell: "Yhde värsy voitin kummingi" sanos ämm ko urutten gans kilppa veisas.

Luukku 9: Yhdessä tekeminen on ihanaa. Mitä voisi tänään tehdä yhdessä?

Luukku 8: Adventtikynttilät - Minkälaisen tunnelman kynttilänvalo luo?

Luukku 7: Anna lahja hyväntekeväisyyteen. Vähävaraisille raumalaisille voit lahjoittaa Soppaa ja saippuaa -keräyksessä.

Luukku 6: Onnittele 102-vuotiasta Suomea ja kerro kolme hyvää asiaa.

Luukku 5: Etsi tämän päivän joulukalenteri-ikkuna Vanhassa Raumassa.

Luukku 4: Rauman giälell: Ko snää rukkole, mens sisäll huanehes, pist ovi kii ja rukkols sitt Issätäs ko o lymys.

Luukku 3: Hetki hieronnalle. Rapsuta koiraa, silitä puolisoasi, kutita lasta.

Luukku 2: Läheisyys on tärkeää. Pyydä läheiseltäsi halausta, tai halaa lämpimästi itseäsi.

Luukku 1: Tänään on ensimmäinen adventti. Kuuntele Hoosianna läheistesi kanssa.