Lasten ja perheiden joulutapahtumat

2.12. Ensimmäisen adventin perhepäivä Pyhän Ristin kirkossa ja Seurakuntatalolla (Luostarinkatu 1) klo 15-17.30. Joulupuuroa ja jouluista askartelua.

2.12. Joulupolku Uotilassa klo 18. Lähtö Kentäntie 1. Mehu- ja piparitarjoilu. Oma lyhty tai taskulamppu mukaan!

4.12. Jouluaskarteluilta Lapin pappilassa (Kirkkotie 10)  klo 17.30-19.30. Lapset askartelevat yhdessä oman aikuisen (vanhempi, kummi, isovanhempi) kanssa. Hartaushetki. Ilmoittautumiset Sannalle p. 044 7691314/ sanna.laukkanen@evl.fi.

9.12. Lasten Kauneimmat Joululaulut ja perheiden askartelupajat klo 15-17.30 Meriristissä, Varhontie 14. Tarjolla glögiä ja piparia. Vapaa pääsy.

24.12. Perheiden aattohartaus Haappusten kirkossa klo 15. Mukana Lotta Hatakka.

Pikkulasten joulukirkot

pe 14.12. klo 9.45 Palvelukeskus Aurinko
ti 18.12. klo 9.45 Haappusten kirkko
ke 19.12. klo 9.30 Pyhän Ristin kirkko

Konsertit

1.12. Impromptun joulukonsertti Pyhän Ristin kirkossa klo 18. Ohjelma 15 €.
2.12. Adventtivesper Pyhän Ristin kirkossa klo 18. Maasalon adventtivesper Rauman Kirkkokuoron johdolla. Vapaa pääsy.
8.12. Pyhä yö – Rauman kamarikuoron joulukonsertti Pyhän Ristin kirkossa klo 16. Johtaa Sanna Kuusisto.
9.12. Jouluyön hetki –konsertti Pyhän Ristin kirkossa klo 18. Marianne Montonen, sopraano, Ruth Lehtola, sopraano, Johannes Pessi, tenori, Kristian Saarinen, urut. Vapaa pääsy.
14.12. Helsingin barokkiorkesterin joulukonsertti Pyhän Ristin kirkossa klo 19.
22.12. Taivas Sylissäni –levynjulkistamiskonsertti Pyhän Ristin kirkossa klo 19. Aarne Pelkonen, baritoni, Kalevi Kiviniemi, urut. Ohjelma 10 €.

Pyhän Ristin kirkko ja lyhty
Pyhän Ristin kirkko talvella

Joulun ajan kirkot

Su 2.12. Ensimmäisen adventtisunnuntain messut

Pyhän Ristin kirkossa klo 10. Mukana Rauman kaupungin ja seurakunnan kuorot. Liturgi: Ilkka Riihimäki, saarna: Ulla Vuori. Tule laulamaan yhdessä kuorojen kanssa hoosiannaa. Kahvitarjoilu seurakuntatalolla messun jälkeen.
Lapin kirkossa klo 10. Musiikkiryhmä: Lapponiakuoro

To 6.12. Itsenäisyyspäivän jumalanpalvelukset

Pyhän Ristin kirkossa klo 10. Liturgi: Valtteri Virta, saarna: Henry Liivola.
Kodisjoen kirkossa klo 10. Liturgi ja saarna: Taneli Ala-Opas.
Lapin kirkossa klo 10. Liturgi ja saarna: Olavi Saurio. Jumalanpalveluksen jälkeen itsenäisyyspäivän juhlakirkkokahvit Lapin seurakuntakodissa.

Aatonaatto

Su 23.12. Kauneimmat joululaulut -jumalanpalvelus Pyhän Ristin kirkossa klo 10.
Liturgi: Ulla Vuori, saarna: Satu Salminen. Lauletaan jouluisten virsien ohella kauneimpia joululauluja.
Su 23.12. Metsäkirkko Kodisjoella, Alajärven metsätie 122, klo 19. Joulurauhan julistaminen metsän eläimille. Kodisjoen metsästysseura järjestää.

Jouluaaton hartaudet 24.12.

Pyhän Ristin kirkossa klo 12.15. Mukana Rauman mieslaulajat ja Rauman työväen mieslaulajat. Ulla Vuori.
Monnan kappelissa klo 13 ja 14. Riitta Granroth.
Kaaron seurakuntakodilla klo 15. Jukka Purhonen.
Perheiden aattohartaus Haappusten kirkossa klo 15. Mukana Lotta Hatakka.
Aattokirkko Lapin kirkossa klo 15. Liturgi ja saarna: Olavi Saurio.
Sanajumalanpalvelus Kodisjoen kirkossa klo 17. Liturgi ja saarna: Mikkola Markku

Jouluyön messut

Jouluyön messu Pyhän Ristin kirkossa klo 23. Liturgia: Milla Voudinlehto, saarna: Jukka Purhonen.
Jouluyön messu Lapin kirkossa klo 23.30. Liturgi ja saarna: Olavi Saurio.

Jouluaamun kirkot Joulupäivänä 25.12.

Pyhän Ristin kirkossa klo 8. Liturgi: Riitta Granroth, saarna: Henry Liivola
Lapin kirkossa klo 8. Liturgi ja saarna: Olavi Saurio
Unajan seurakuntakodissa klo 8. Liturgi ja saarna: Markku Mikkola

Joulukirkko Meriristissä klo 10. Liturgi ja saarna: Henry Liivola
Joulukirkko Vermuntilan rukoushuoneella klo 10. Liturgi ja saarna: Markku Mikkola.
Vanhan käsikirjan ehtoollisjumalanpalvelus Lapin kirkossa klo 11. Liturgi: Timo Laato, saarna: Teuvo Huhtinen.

Tapaninpäivä 26.12.

Vanhan käsikirjan messu Pyhän Ristin kirkossa klo 10.
Liturgi: Olavi Saurio, saarna: Taneli Ala-Opas. Vanhan 1700-luvun käsikirjan messu.

Kauneimmat Joululaulut -tilaisuudet löydät täältä!