Uskoa voi tutkia ja syventää Raumalla eri tavoin

Rauman seurakunta järjestää monenlaista toimintaa sekä tilaisuuksia, joissa on mahdollista syventää omaa omaa uskoaan. Perinteisten jumalanpalvelusten, hartauksien, seurakuntailtojen ja seurojen lisäksi, seurakunta järjestää yhteistyössä mm. alpha-kursseja, Uskon askeleita - koulutusta, raamattupäiviä sekä missioita.

Kuuntele Rauman seurakunnan jumalanpalvelus

Voit kuunnella Rauman Pyhän Ristin kirkon sunnuntain jumalanpalveluksia Radio Ramonasta sunnuntaisin klo 10. Radio Ramonan taajuus on 93,3 MHz ja 97,3 MHz.

Voit myös kuunnella jumalanpalveluksia tästä (HUOM! Toimii vain internet explorer -selaimella).

Jumalanpalvelus - mitä siellä tapahtuu? Rukous - sydämen puhetta Jumalalle Sana sinulle - hartaus joka pyhäpäivälle Hartaudet Horisontti Yle AreenaPisara Yle Areena