Rauman seurakunnan uutiset

Uutislistaukseen

Kirkkoherra Henry Liivolan läksiäissaarnaa pääsee kuulemaan sunnuntaina radion ja livelähetyksen äärellä

Rauman seurakunnassa neljän vuoden ajan työskennellyt kirkkoherra Henry Liivola jää eläkkeelle. Hänen läksiäissaarnaansa voi kuunnella tulevan sunnuntain 14. maaliskuuta jumalanpalveluksen livelähetyksessä Pyhän Ristin kirkossa. Jumalanpalveluksen jälkeen on vuorossa Henry Liivolan pieni lähtöjuhlatilaisuus, jota voi seurata Youtuben livelähetyksessä. 

Henry Liivola.jpg

 

Tässä linkki 14.3. jumalanpalvelukseen ja lähtöjuhlaan, joka alkaa seurakunnan YouTube-kanavalla klo 10: https://youtu.be/kJ9pgs_m_ww
Jumalanpalveluksen voi kuunnella myös Radio Ramonasa, taajuus 93,3 MHz ja 97,3 MHz.

Jumalanpalveluksessa saarnaa Henry Liivola ja liturgina on Kirsi Virtanen. Kanttorina on Leena Kivi.

Lähtöjuhlassa on luvassa läksiäispuheita ja rentoa jutustelua. Tilaisuuden juontaa johtava kasvatuksen ohjaaja Jani Ahonen. Mukana ovat kirkkoherran lisäksi myös kirkkovaltuuston puheenjohtaja Lasse Sulo, varapuheenjohtaja Reijo Siivonen ja kirkkoneuvoston varapuheenjohtaja Otso Huuska.

Henry Liivola puhuu saarnastuolissa Pyhän Ristin kirkossa

Kirkkoherra Henry Liivola jää lomalle 15. maaliskuuta. Eläkepäivät koittavat kesäkuun alussa. Henry on kertonut jatkavansa työskentelyä väitöstutkimuksensa parissa.

Kirkkoherran sijaiseksi 15.3.2021 alkaen Riitta Granroth

Henry Liivolan jäädessä lomalle ennen eläkkeelle jäämistään. Loman aikana viransijaisena työskentelee Riitta Granroth 15.3. alkaen 30.4. saakka. Riitta Granroth työskentelee Rauman seurakunnassa kappalaisena.

Riitan vastuualueita kappalaisena ovat diakonia ja vapaaehtoistyö ja hän on koordinoinut seurakunnan ”olohuoneen”, Franciscus-talon toimintaa. Granrothin työhön kuuluvat myös jumalanpalvelukset ja kirkolliset toimitukset kuten kasteet, siunaukset ja vihkimiset. 

Ritta Granroth

Riitta Granroth on opiskellut ja valmistunut Helsingin yliopistosta vuonna 1992. Pappisvihkimyksen hän sai Turussa 31.5.1992. Rauman seurakunta oli Riitan ensimmäinen työpaikka pappisvihkimyksen jälkeen vuonna 1992. Riitta Granroth on aiemmin työskennellyt muun muassa Marseillen kaupungissa Ranskassa maahanmuuttajatyössä. Marseilleen perustettiin maahanmuuttajatyön Marhaban-keskus vuonna 2003, ja tämä keskus on ollut Riitan työpaikkana Ranskassa useaan otteeseen. Töissä Riitta on ollut Rauman ja Marseillen lisäksi myös Kaarinassa, Mouhijärvellä ja Paimiossa. 

Rauman seurakunnan kirkkoherran virkaa hoitaa Hannu Tomperi viransijaisena 1.5.-30.5. ja vt. kirkkoherrana 1.6.-31.7.

Uusi kirkkoherra valitaan huhtikuussa. Kirkkoherranvaalista voit lukea lisää tästä linkistä  kirkkoherranvaalia käsittelevältä verkkosivulta.
 

2021-03-12 11:25:50.0