Uutislistaukseen

Auringonkukkia

Ilmoittautuminen vuoden 2022 rippikouluihin on alkanut

20.9.2021 15.04

Tervetuloa rippikouluun!

Vuoden 2022 rippikoulusuunnitelmat ovat nyt valmiit. Vuonna 2007 syntyneille seurakunnan jäsenille tulee tietoa rippikouluista ja ilmoittautumisesta kirjepostina. 

Ensimmäiset kirjeet lähtivät postiin maanantaina 20.9., loput postitetaan keskiviikkona 22.9. (kopiokoneen niitit pääsivät ikävästi loppumaan kesken). Ei hätää silti. Meillä rippikouluilmoittautuminen ei ole nopeuslaji, vaan ryhmät muodostetaan vasta, kun ilmoittautumisaika on päättynyt. Siitä, miten toimimme, jos johonkin ryhmään on halukkaita enemmän, kuin voimme ottaa, kerrotaan tarkemmin rippikoululuoppaassa.

Mikäli et vielä ole saanut omaa rippikouluopastasi, tai et ole seurakuntamme jäsen, mutta haluaisit osallistua rippikouluumme, voit lukea rippikouluoppaan täältäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Muista ilmoittautua myös, vaikka olisit menossa jonkun muun järjestämään rippikouluun, tai jos haluat vasta ensi vuonna tulla rippikouluumme.

Ilmoittautuminen on auki täällä jo nyt Linkki avautuu uudessa välilehdessäja viimeinen ilmoittautumispäivä on perjantaina 8.10.  Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen menee noin kaksi viikkoa ryhmien muodostamiseen. Tieto rippikouluryhmästä tulee ilmoittautumisessa annettuihin sähköpostiosoitteisiin. Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista 15.10. alkaen kysymällä mahdollisia vapaita paikkoja Lotta Hatakalta. 

Kaikissa rippikouluihin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä rippikoulutyöstä vastaavaan seurakuntapastoriin Lotta Hatakkaan (p. 044 769 1291, lotta.hatakka@evl.fi).