Rauman seurakunnan uutiset

Uutislistaukseen

Rauman seurakunnan koronaohjeistuksissa on lokakuun alusta alkaen muutoksia: toimitilojen henkilömäärärajoituksista luovutaan

Toimitilojen rajoitetuista henkilömääräsuosituksista luovutaan Rauman seurakunnan toiminnassa. Tiloissamme ja toiminnassamme omissa tiloissamme ei ole enää erillisiä henkilömääräsuosituksia. Kiinteistöjen omat paloturvallisuusrajoitukset ohjaavat tilojen maksimihenkilömäärää, kuten koronaa edeltävänäkin aikana. 

Muistutamme, että kokoonnutaan niin väljästi, kuin tiloissa on mahdollista. Erillisiä metrimäärään perustuvia turvavälimääräyksi ei enää ole.

Toimitiloissamme on käsienpesu/-desinfiointimahdollisuus. Muistathan huolehtia hyvästä käsihygieniasta.

Meillä on edelleen voimassa oleva maskisuositus sisätiloissa järjestettävissä tilaisuuksissamme. Perusteena on Satakunnan ATTR:n ohjeistus: Satakunnassa suositellaan kuitenkin edelleen laajaa maskisuositusta epidemiologiseen tilanteeseen perustuen. 

Työpaikalla, omassa työpisteessä henkilöstön maskin käyttö on THL:n ohjeistukseen pohjaten harkinnanvaraista. Avoimissa tilaisuuksissa työntekijöillä myös edelleen maskisuositus.  

Rauman seurakunnassa päivitetään koronaohjeistuksia Turun arkkihiippakunnan THL:n uusien suositusten pohjalta tekemien seurakuntien ohjeistuksien mukaisesti. Tuomiokapituli ohjeistaa seurakuntia tukeutumaan myös alueellisiin suosituksiin (=Satasairaalan /ATTR ohjeistukset Satakuntaan). Lisäksi noudatamme Rauman kaupungin kanssa yhteneväistä linjaa tilojen henkilömääräsuositusten osalta.

11.10.2021 10.01