Kuvassa sinipunainen liukuväritausta, tyttö ja poika viivapiirroksina sekä yhteisvastuukeräyksen logo.

Amazing Yhteisvastuu -tapahtuma

Raumalla 6.3. klo 13-16

Hauskoja puuharasteja koko perheelle!

Kierrä Rauman keskustan viisi puuharastia ja suorita hauskoja tehtäviä. Voit aloittaa miltä rastilta haluat. Bongaa rastilta ilmapallo, niin löydät toimintaohjeet.

Luvassa mm. ongintaa, arpajaiset, kiipeilyä, makkaran grillausta ja paljon muuta!

Rastit:

• Pyhän Ristin kirkko, Luostarinkatu 1
  • Vanhan kirkon rauniot, Vanhankirkonkatu 28
  • Kipparinpuisto, Vähämaanpuisto 7
  • Keskustelupuisto, Kalliokatu 28-30
  • Keskuspuisto, Valtakatu 5

Varaa mukaasi käteistä tai lataa puhelimeesi MobilePay-sovellus. Keskustelupuistossa on myynnissä makkaraa. Vanhan kirkon raunioilla pillimehuja ja suklaasuukkoja. Arpoja voi ostaa kirkolta ja Keskustelupuistosta. Yhteisvastuukeräykseen voi osallistua joka rastilla.

Lasten ja nuorten hyväksi

Tapahtuma on osa vuoden 2022 Yhteisvastuukeräystä, jonka teema on Koronapandemian seurauksista kärsivien lasten ja nuorten auttaminen Suomessa ja maailmalla. Nuorten kokema hätä, ahdistus ja yksinäisyys jäivät maskin taakse piiloon. Ongelmat näkyvät nyt masennuksena, uupumuksena ja toivottomuutena. Yhteisvastuukeräyksellä lisätään turvallisia aikuisia lasten ja nuorten arkeen.

Lahjoita haluttu summa MobilePaylla numeroon 62485
MobilePaylla tehdyt lahjoitukset kerryttävät Rauman seurakunnan keräystulosta.

Voit myös osallistua tekemällä lahjoituksen seurakuntamme nettilahjoitussivulle osoitteessa yhteisvastuu.fi/rauma Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Jos lahjoitat pankin kautta, käytä viitenumeroa 301738.
Yhteisvastuun pankkitilit ovat:
Aktia FI82 4055 0010 4148 41
Nordea FI16 2089 1800 0067 75
Pohjola pankki FI14 5000 0120 2362 28.

Keräyslupa RA/2020/639

Kiitos lahjoituksestasi!

Amazing Yhteisvastuu -tapahtuman kartta Rauman keskustasta.