Yhteystiedot

Täältä löydät Rauman seurakunnan yhteystiedot. Jos etsimääsi yhteystietoa ei löytynyt, voit lähettää sähköpostia rauma.seurakunta@evl.fi tai jättää yhteydenottopyynnön.

Palaute

Palautteesi on meillä tärkeä. Kehitämme sivustoamme ja toimintaamme palautteen perusteella. Jos toivot vastausta, jätäthän yhteystietosi.

26100  Rauma

Sukuselvitykset, virkatodistukset ja sukututkimukset sekä niihin liittyvät laskutuskyselyt Porin aluekeskusrekisteristä.

tilaavirkatodistus.fi
26100  Rauma

Kirkkoherranvirasto palvelee puhelimitse 044 769 1216, rauma.seurakunta@evl.fi, klo 9-15, kesäaikana 1.6.-31.8. klo 9-14. Muutokset aukioloajassa mahdollisia esim. aattopäivinä.

Käyntiosoite: Kirkkokatu 2, taloustoimisto
26100  Rauma

Tilavaraukset syntymäpäiväjuhliin, rippijuhliin, ylioppilasjuhliin tai muihin tilaisuuksiin. Tilavaraukset arkisin klo 9-15, kesäaikana 1.6.-31.8. klo 9-14. Rauman seurakunnan vuokra-asunnot.

Päivystävä pappi vastaa puhelimeen joka päivä klo 9 - 20.

Tavoitettavissa klo 7-21.

Jos olet jo aiemmin asioinut diakoniatyön kanssa, ota ensisijaisesti yhteys sinulle tuttuun työntekijään. Voit ottaa yhteyttä Rauman seurakunnan diakoniaan myös sähköpostitse. Sähköpostilla voit esimerkiksi hoitaa ajanvarausasioita tai lähettää muun tiedustelun. Viestisi ohjautuu vastaavalle diakoniatyöntekijälle ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Valtakatu 15 (2. kerros)
26100  Rauma

Ajanvaraus maanantaista keskiviikkoon klo 11-12. Muina aikoina voit jättää soittopyynnön tekstiviestillä. Keskustelut käydään pääsääntöisesti arkisin klo 8-16 välisenä aikana.

Rauman seurakunnan vapaaehtoisiin apukäsiin voit ottaa yhteyttä jos tarvitset lyhytkestoista apua arjen askareisiin. Apukädet auttavat kertaluonteisissa pienissä kodin töissä kuten lampun vaihdossa, mankeloinnissa, silittämisessä, vaatteiden korjauksessa ja muissa pienissä korjaustöissä. Ota yhteyttä päivystysnumeroon maanantaista torstaihin klo 11 - 13.

26100  Rauma

Tilavaraukset kastetilaisuuksiin, muistotilaisuuksiin ja vihkimisiin.

26100  Rauma

Tilavaraukset kastetilaisuuksiin, muistotilaisuuksiin ja vihkimisiin.

Lapin kappeliseurakunta Rauman seurakunta

Tavoitettavissa klo 7-21.

Yhteystietojen haku

Voit hakea henkilön nimellä tai selata yhteystietolistaa. Voit myös selata yhteystietolistaa alla olevien aakkoslinkkien avulla. Klikkaamalla kirjainta pääset yhteystietolistassa kirjainta vastaavien sukunimien kohdalle.

Sara-Pauliina Aho

Kirkkokatu 2, (Käyntiosoite: Kalliokatu 19)

Jani Ahonen

Johtava kasvatuksen ohjaaja