Toimintaa ja yhdessäoloa eläkeläisille

Diakoniatyön toiminta kokoaa eläkeikäisiä raumalaisia yhteen eri puolilla Raumaa. Ryhmät antavat mahdollisuuden virkistyä Jumalan sanan, yhdessäolon ja kahvittelun merkeissä. Ryhmiä ohjaa joko diakoniatyöntekijä, vapaaehtoistyöntekijä tai molemmat. Varttuneelle väelle järjestetään myös monenlaista ryhmätoimintaa, retkiä, leiripäiviä sekä eläkeläisten leiri. Lue lisää säännöllisesti kokoontuvista ryhmistä.

Diakoninen vanhustyö

Diakoninen vanhustyö tarjoaa mahdollisuuden luottamuksellisiin keskusteluihin hengellisistä ja henkilökohtaisista asioista. Diakoniatyöntekijän voi pyytää myös kotikäynnille.

Kymppiluokka on varttuneen väen opintopiiri

Kymppiluokka tarjoaa mielenkiintoisia luentoja, elokuvia ja retkiä kaikille kiinnostuneille. Kymppiluokka kokoontuu yleensä joka toinen viikko Meriristissä tiistaisin. Joka toinen viikko järjestetään elokuvaesitys Iso-Hannussa tai matka. Kymppiluokan ohjelman löydät säännöllisesti kokoontuvien ryhmien ja piirien sivulta.

Tällä hetkellä toimintaa vetävät johtava kappalainen Jukka Purhonen ja rovasti Olli Kaukonen.

Iki-ihmisten keskustelupiiri

Iki-ihmisten keskustelupiirissä kokoonnutaan viikoittain eri luentojen ääreen. Iki-ihmisten keskustelupiiri on tauolla koronatilanteen vuoksi.

Tällä hetkellä toimintaa vetätävät kerhoisäntä Raimo Vuoristo ja kerhoemäntä Leena Suominen. Päiväkerhon järjestelyissä ja toteutuksessa mukana myös muita seurakunnanvapaaehtoisia.

vanhus kävelee lumisella tiellä

Johtava kappalainen