Kirkkomuskarit

Rauman seurakunnassa Kirkkomuskareita on eri-ikäisille vauvoille ja taaperoille yhdessä vanhemman kanssa sekä perhemuskareita, joihin voi tulla koko perhe mukaan.

Muskari on lämpöä, läheisyyttä, rytmiä ja liikettä. Muskarin ohjelmassa korostuvat ilo, vuorovaikutus, kohtaaminen, hiljentyminen, pysähtyminen, rauhoittuminen sekä vauhti ja toiminta, mielikuvitus, leikki ja touhu, ihmettely ja koskettaminen. Muskarihetken jälken kahvit ja omat eväät, keskustelua ja jakamista.

Vauvamuskarit ja Taaperomuskarit

Vauvamuskareita on kahden ikäryhmän vauvoille: 2-6kk ja 5-8kk. Taaperomuskarit on suunnattu 8-12kk ja 12-15kk taaperoille. Näihin ryhmiin aikuinen tulee vauvan kanssa.

Perhemuskari

Perhemuskarissa lapsi/lapset voivat nauttia oman aikuisen kanssa musiikista, rytmistä ja laululeikeistä. Ryhmään voi siis tulla koko sisarussarjan kanssa.

Kaikki Kirkkomuskariryhmät kokoontuvat elokuusta jouluun sekä tammikuusta toukokuuhun. Toimintakauden hinta on 25€/kausi. Maksu on varausmaksu, joka laskutetaan kauden alussa.

Avoin Kirkkomuskari

Pyhän Ristin kirkossa (Luostarinkatu 1) on Kirkkomuskari keskiviikkoisin klo 9.30 - 10.30, alkaen 18.1. Muskari on maksuton eikä siihen tarvitse ilmoittautua.

Seuraa Raumansrkvarhaiskasvatus -InstagramsivujaLinkki avautuu uudessa välilehdessä, siellä ilmoitellaan mahdollisista muutoksista avoimien ryhmien kokoontumisissa.

Ilmoittautuminen kevään 2023 Kirkkomuskariryhmiin alkaa 1.12.2022

Ilmoittaudu Vauva- ja Taaperomuskareihin tästä linkistä 1.12. alkaenLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Ilmoittaudu Perhemuskareihin tästä linkistä 1.12. alkaenLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Tänne tullaan laulamaan, leikkimään ja soittamaan.
Täällä oottaa kaveri, paikka tää on muskari.
Taivaan Isän hoivassa mukava on laulella.
Leikin, soitan, riemuitsen, kavereista iloitsen.

Kaisu Luukkainen - Kirkkomuskari, Lasten keskus 2010

Vauvoja huivien kanssa leikkimässä

Keväällä 2023 Kirkkomuskareissa tapahtuu muutoksia

Kausi alkaa Karpalotien toimipisteessa, Karpalotie 2, mutta uuden kasvatuksen tilan, TallinLinkki avautuu uudessa välilehdessä, valmistuttua keskustassa, Tallikedonkadulla, muskarit muuttavat sinne. Ryhmien kokoontumisten päivät vaihtuvat syksystä. Maanantai on jatkossa vauvojen päivä ja tiistai taaperoiden. Perhemuskareita alkaa tammikuussa Kaarolla ja Karpalotiellä torstai aamupäivisin kooontuvat ryhmät. Ja Kirkkomuskari sekä Avoin perhekerho siirtyvät keskiviikkoon.

Ilmoittautuminen alkaa 1.12.2022

Vauvamuskarit (Karpalotie 2), maanantaisin: 5-8kk klo 9-11 ja 2-6kk klo 13.30-15.30

Taaperomuskarit (Karpalotie 2), tiistaisin: 12-15kk klo 9-11 ja 8-12kk klo 13.30-15.30

Ilmoittautuminen tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä