Kirkkomuskarit

Rauman seurakunnassa Kirkkomuskareita on eri-ikäisille vauvoille ja taaperoille yhdessä vanhemman kanssa sekä perhemuskareita, joihin voi tulla koko perhe mukaan.

Muskari on lämpöä, läheisyyttä, rytmiä ja liikettä. Muskarin ohjelmassa korostuvat ilo, vuorovaikutus, kohtaaminen, hiljentyminen, pysähtyminen, rauhoittuminen sekä vauhti ja toiminta, mielikuvitus, leikki ja touhu, ihmettely ja koskettaminen. Muskarihetken jälken kahvit ja omat eväät, keskustelua ja jakamista.

Perhemuskari

Perhemuskarissa lapsi/lapset voivat nauttia oman aikuisen kanssa musiikista, rytmistä ja laululeikeistä. Ryhmään voi siis tulla koko sisarussarjan kanssa.

Muskarien hinta on 25€/kausi.

Tänne tullaan laulamaan, leikkimään ja soittamaan.
Täällä oottaa kaveri, paikka tää on muskari.
Taivaan Isän hoivassa mukava on laulella.
Leikin, soitan, riemuitsen, kavereista iloitsen.

Kaisu Luukkainen - Kirkkomuskari, Lasten keskus 2010

Kirkkomuskarit 2021-2022

Kaikki muskariryhmät on tällä hetkellä täynnä, mutta jonoon kannattaa ilmoittautua.

Vauvoja huivien kanssa leikkimässä

Keväällä 2022 kokoontuvat kirkkomuskariryhmät

Kaaron Perhemuskarit jatkuvat samoilla kokoonpanoilla, niihin ei tarvitse ilmoittautua uudelleen.

Haappusten Perhemuskareihin, Karpalotien Vauva- ja Taaperomuskareihin alkaa ilmoittautuminen 8.11.

Perhemuskari Haappusten kirkolla (Päiväsenkatu 63) ma klo 9.30-11.30 ja toinen ryhmä ke klo 9.30-11.30. Ilmoittautuminen tästä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Vauvamuskarit Karpalotie 2, torstaisin: 5-8kk klo 9-11 ja 2-6kk klo 13.30-15.30

Taaperomuskarit Karpalotie 2, tiistaisin: 12-15kk klo 9-11 ja 8-12kk klo 13.30-15.30

Ilmoittautuminen tästä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä