Muskarit jatkavat omina ryhminään Teamsin välityksellä

Mukaan voi ilmoittautua normaalisti ja mikäli ryhmässä on tilaa, pääsee uudetkin ensin etämuskariin ja mikäli koronatilanne sallii, keväällä ryhmät taas kokoontuvat.

Kevään 2021 muskareista ei peritä kausimaksua.

Vauvamuskari

Vauvamuskari on kerho, jossa on lupa "vain olla" ja tehdä yhdessä vauvan kanssa. Se on lämpöä, läheisyyttä, rytmiä ja liikettä. Muskarin ohjelmassa korostuvat ilo, vuorovaikutus, kohtaaminen, hiljentyminen, pysähtyminen, rauhoittuminen sekä vauhti ja toiminta, mielikuvitus, leikki ja touhu, ihmettely ja koskettaminen.

Perhemuskari

Perhemuskarissa lapsi/lapset voivat nauttia oman aikuisen kanssa musiikista, rytmistä ja laululeikeistä.

Muskarien hinta on 15€/kausi.

Huomio! Kevät 2021 muutokset Vauva-, Taapero- ja Perhemuskareissa

Koronatilanteen vuoksi kevätkaudella Vauva-, Taapero- ja Perhemuskarit kokoontuvat pienemmissä ryhmissä, joka toinen viikko.

Ilmoittautuessa voi valita aloittaako viikolla 3 vai 4. Siitä sitten jatketaan turvallisesti, joka toinen viikko.

Näin saamme myös muutaman lisäpaikan =). Yhteen ryhmään otetaan max 8 aikuista. Keväällä 2021 muskarin hinta on 15€.

Kiitos, kun jaksatte ja huomioitte turvallisuuden. Näin voimme jatkaa hyvän mielen kokoontumisia.

Tänne tullaan laulamaan, leikkimään ja soittamaan.
Täällä oottaa kaveri, paikka tää on muskari.
Taivaan Isän hoivassa mukava on laulella.
Leikin, soitan, riemuitsen, kavereista iloitsen.

Kaisu Luukkainen - Kirkkomuskari, Lasten keskus 2010

Keväällä 2021 alkavat muskarit:

Vauvoja huivien kanssa leikkimässä

Kirkkomuskarit 2021-2022

Syksyn Muskariuutuuksia!

Syksyllä alkaa Anun, Jaanan ja Sallan ohjaamina uudenlaisia Kirkkomuskareita. Nämä uutuudet ovat 2-3:n kokoontumisen jaksoja erilaisilla teemoilla ja eri toimipaikoissa. Ryhmän aika on aina perjantaisin 9.30-11.30. Ryhmiin voi ilmoittautua aina pari viikkoa ennen kyseistä jaksoa. Tässä syksyn teemat, tarkempia tietoja syksyllä:

Metsämuskari perheille 3.-17.9.2021

Tarinamuskari 3-5 -vuotiaille 1.-15.10.2021