Pääsiäisretriitti

Tervetuloa hiljentymään pääsiäisen ihmeen äärelle hiljaisuuden retriittiin 6.-9.4.2023 Rymättylän Tammilehtoon!

Kuljemme yhdessä Triduumin, eli kolmen suuren päivän tapahtumien läpi kohti ylösnousemuksen salaisuutta. Hiljennymme Pyhän ja suuren pääsiäisen ihmeen äärelle. Torstain ja sunnuntain välille jännittyy maailman suurimman draaman kaari. Pääsiäisen jumalanpalvelukset ja rukoushetket, yhteinen hiljaisuus ja niistä kumpuava viisaus vievät meidät matkalle kohti ylösnousemuksen, toivon ja uuden alun salaisuutta.  

Retriitti toteutetaan yhteistyössä Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän kanssa. Vetäjinä Timo Viitanen ja Taneli Ala-Opas.

Ilmoittaudu retriittiin tästä linkistäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

 

Rukous kantaa, hiljaisuus antaa voimaa

Retriitit ovat hiljentymistä varten. Päiväohjelmaan kuuluvat hetkirukoukset, ohjattu raamattumietiskely, ehtoollisen vietto, lepo ja ulkoilu. Retriitin ohjaaja voi pitää lyhyen virikepuheenvuoron johonkin retriittiin liittyvästä teemasta.

Monet ovat löytäneet lepoa, virkistystä ja uusia näkökulmia elämäänsä näistä viikonlopun kestävistä hiljaisuuden tapahtumista. Seurakunta pitää huolta jäsenistään rukoilemalla heidän puolestaan. Alkuseurakunta sai elämännäkynsä ja -suuntansa keskustelusta Jumalan kanssa. Rukoilemalla pidettävä yhteys Jumalaan on edelleen seurakunnan kantava voima.

Osallistu retriittiin

Rauman seurakunnan jäsenet voivat osallistua Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymänLinkki avautuu uudessa välilehdessä järjestämiin retriitteihin. Tutustu tästä retriittitarjontaan.Linkki avautuu uudessa välilehdessä 

Hiljaisuuden ystävät ry tarjoaa myös hiljaisuuden retriittejä ja tapahtumia. Tutustu niihin tästä linkistäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Punainen Taize-risti, jonka sisällä krusifiksi