Värikylpy

Lapsi kuvattuna ylhäältä. Lapsen edessä värikylpyteos.

Värikylvyt ovat leikkiä väreillä, muodoilla ja erilaisilla materiaaleilla. Värikylvyssä saa nauttia kaikilla aisteilla. Värikylvyn tavoitteena on kiireetön yhdessäolo ja vuorovaikutus. Värikylvyssä työskennellään rennosti ja avoimin mielin lapsen tahtiin.

Mitä on kristillinen värikylpy?

Rauman seurakunnan lastenohjaajien Paulan ja Merin ohjaamissa värikylvyissä kristillisyys on mukana esimerkiksi värikylvyn aluksi virittelyssä. Virittelyosuudessa kuunnellaan esimerkiksi musiikkia, käytetään värikkäitä kankaita, tai puhalletaan saippuakuplia. Virittäytymisen teema perustuu esimerkiksi johonkin raamatunkertomukseen.

Hyvä tietää

Mukaan tarvitaan vaihtovaatteet ja pieni pyyhe. Värikylpymaksu laskutetaan kerhon aikana.

Lapsi puhaltaa saippuakuplia

Värikylvyt keväällä 2022

Kevään viimeiset värikylpyryhmät kokoontuvat 3 kertaa: tiistaisin 26.4. -10.5.

• 1-2 vuotiaat tiistaisin klo 10-11.30
  • Alle 1 vuotiaat tiistaisin klo 14.30-16

Värikylpyjakso, 3 krt, maksaa 15€. Laskutetaan kokoontumisten aikana.

Ilmoittautuminen näihin ryhmiin tästä linkistä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Varhaiskasvatuksen ohjaaja