Franssinmessu, ehtoollinen

Teemme yhdessä Franssinmessun

Franssinmessut toteutetaan eri tavalla poikkeustilanteen vuoksi. Kuun ensimmäinen Franssinmessu on Sana- ja rukouspainotteinen. Kuun toisena kertana puolestaan on ehtoollinen. Iltapalaa ei järjestetä korona-tilanteen vuoksi. Nuortentalolle paikan päälle mahtuu n. 40-50.  Voit tulla mukaan verkkomessuun YouTubessa ja Facebookissa sekä seurata Franssinmessun Instagram-tiliä.

Olisitko sinä kiinnostunut tulemaan mukaan rentoon yhteisölliseen messuun? Mukaan on tervetullut jokainen - uskon asioiden etsijästä konkariin! Franssinmessu tahtoo omalta osaltaan olla vahvistamassa yhteisöllisyyttä Raumalla. Tilaisuus kestää noin tunnista puoleentoista . Tervetuloa mukaan!

Korona-aikana kuun ensimmäinen Franssinmessu on sanajumalanpalvelus, toisella kertana puolestaan on ehtoollinen.

Franssinmessussa on Raamatun opetusta, rukousta, ehtoollisen sakramentti (kerran kuussa), lapsille omaa tekemistä. Poikkeustilanteen takia emme valitettavasti tarjoa pientä iltapalaa kaikille messun jälkeen. Ytimessä on, hyvässä ilmapiirissä, Jumalan ja toisten ihmisten kohtaaminen. Tavoitteena on kasvaa yhdessä kristittyinä omassa elämässä, omaan tahtiin.

Messussa on vapaaehtoisvetoisia palvelutehtäviä. Haluaisitko sinä tulla mukaan palvelemaan toisia? Franssinmessun yhteisöllisyys tarkoittaa, että jokaisella, sinullakin, on jotakin annettavaa messuun. Siksi messu tehdään yhdessä, ja maallikoilla on aktiivinen rooli.

Tule seuraamaan Franssinmessun Instagram-tiliä @franssinmessu, jossa kuulet mitä tulossa ja menossa!

Lue lisää messusta: Franssinmessussa on rento tunnelma

YouTube-video