Kummitapahtumat Rauman seurakunnassa

Rauman seurakunnassa järjestetään 2022-2023 aikana kivaa tekemistä kummeille ja kummilapsille.

Kesäkuussa: Kummipäivä 4.6.

Tule kummin kanssa Pyhän Ristin kirkon pihalle nauttimaan yhteisestä ajasta ja toisten seurasta. Kummipäivässä ohjelmassa vapaata toimintaa ja leikkiä. Kirkossa suunnistusta ja lautapelien pelaamista. Tapahtumassa kaikki saavat piknikeväät, joita voi nauttia kirkon pihamaalla piknikpeitolla. Ilmoittautuminen tapahtumaan 4.5. alkaen.

Heinäkuussa: Pesäpallopeliin 18.7.

Ti 18.7.2023 klo 18 pääsee seuraamaan Fera (Rauma) - Mailattaret (Vaasa) -peliä kummin kanssa. Ilmoittautuminen 29.6. kello 9 alkaen seurakunnan nettisivuilla.

Elokuussa: Kummiretki Karvatin saareen

La 26.8. lähde muutamaksi tunniksi kummilapsesi kanssa tutustumaan Karvattiin. Siellä mukavaa yhdessäoloa, pelailua ja musisointia sekä keittolounas. Jo pieni merimatka Rauman saaristossa on elämys. Ilmoittautuminen 24.7. alkaen seurakunnan nettisivuilla.

Syyskuussa: Syysjuhla, perhemessu ja elokuva Iso-Hannussa

Su 17.9. Syysjuhla ja perhemessu kirkossa ja kirkon pihamaalla sunnuntai-iltapäivällä kaikille perheen pienimmille myös kummeille ja kummilapsille ohjelmaa. Sunnuntai-illan päättää Iso-Hannun tarjoama ilmainen elokuva kummeille ja kummilapsille. Ilmoittautuminen syyskuun alussa seurakunnan nettisivuilla.

Kummipäivä su 4.6. klo 14-16 Pyhän Ristin kirkon pihalla

Johtava kappalainen