Juhlatilojen varaaminen

Seurakunnan tiloja voi varata kirkollisia perhejuhlia varten, mutta myös vaikkapa syntymäpäiväjuhliin tai ylioppilasjuhliin.

Kastejuhliin, muistotilaisuuksiin ja hääjuhliin tilat varataan kirkkoherranvirastosta ma-pe klo 9-15; toistaiseksi koronan takia kirkkoherranvirastoon pääsee asioimaan vain tiistaisin klo 9-15, muina aikoina palvelemme puhelimitse puh. 044 769 1216.

Syntymäpäiväjuhliin, rippijuhliin, ylioppilasjuhliin ym. tilat varataan arkisin klo 9-15 numerosta 044 769 1226.

Kuapplan juhlasali, jossa näkyy kaksi pitkää pöytää ja tuoleja.
Kuappla, Vanhan Rauman suojelukohde.
Käyntiosoite: Kirkkokatu 2, taloustoimisto
26100  Rauma

Tilavaraukset syntymäpäiväjuhliin, rippijuhliin, ylioppilasjuhliin tai muihin tilaisuuksiin. Tilavaraukset arkisin klo 9-15. Rauman seurakunnan vuokra-asunnot.

26100  Rauma

Tilavaraukset kastetilaisuuksiin, muistotilaisuuksiin ja vihkimisiin. Kirkkoherranvirasto on avoinna ma-pe klo 9-15.