Tule laulamaan!

Kauneimmat Joululaulut on Suomen suurin musiikkitapahtuma ja yksi suurimmista keräyskampanjoista. Raumalla järjestetään vuosittain yli 20 Kauneimmat Joululaulut -tilaisuutta ensimmäisen adventin ja loppiaisen välillä. Viime vuonna Raumalaiset lahjoittivat 6 242,03€ Kauneimmat Joululaulut -keräykseen syrjäytymisvaarassa olevien lasten auttamiseksi. Tänä vuonna Kauneimpien Joululaulujen suojelijana on Katri Helena.

Kauneimmat Joululaulut soivat maailman lapsille. Kaikilla lapsilla pitäisi olla mahdollisuus hyvään ja turvalliseen lapsuuteen. Liian moni lapsi jää kuitenkin köyhyyden ja syrjinnän takia ilman tarvitsemaansa hoivaa, ravintoa ja turvaa. Myös koulunkäynti jää yhä monille lapsille vain haaveeksi: 57 miljoonaa lasta maailmassa ei vieläkään pääse kouluun.

Sinun tuellasi tarjoamme kehitysmaiden kaikkein heikoimmassa asemassa oleville lapsille koulutusta, terveydenhoitoa ja turvaa. Parannamme erityisesti tyttöjen, vammaisten ja syrjittyihin vähemmistöihin kuuluvien lasten asemaa.

Anna tänä vuonna paras mahdollinen joululahja. Lahjoituksesi voi muuttaa lapsen elämän.

Lapset laulavat
Havut ja laulun sanat