Tule laulamaan!Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Kauneimmat Joululaulut on Suomen suurin musiikkitapahtuma ja yksi suurimmista keräyskampanjoista. Raumalla järjestetään vuosittain yli 20 Kauneimmat Joululaulut -tilaisuutta ensimmäisen adventin ja loppiaisen välillä. Tänä vuonna Kauneimpien Joululaulujen suojelijana on Paula Koivuniemi.

Kauneimmat Joululaulut soivat maailman lapsille. Kaikilla lapsilla pitäisi olla mahdollisuus hyvään ja turvalliseen lapsuuteen. Liian moni lapsi jää kuitenkin köyhyyden ja syrjinnän takia ilman tarvitsemaansa hoivaa, ravintoa ja turvaa. Myös koulunkäynti jää yhä monille lapsille vain haaveeksi: 57 miljoonaa lasta maailmassa ei vieläkään pääse kouluun.

Sinun tuellasi tarjoamme kehitysmaiden kaikkein heikoimmassa asemassa oleville lapsille koulutusta, terveydenhoitoa ja turvaa. Parannamme erityisesti tyttöjen, vammaisten ja syrjittyihin vähemmistöihin kuuluvien lasten asemaa.

Lahjoita

Anna tänä vuonna paras mahdollinen joululahja. Lahjoituksesi voi muuttaa lapsen elämän.

Lahjoita tilisiirtona:

Saaja: Suomen Lähetysseura ry
Tilinumero: FI38 8000 1400 1611 30
Viitenumero: 4074395002334576

Lahjoita Mobile payllä:

Lähetä lahjoituksesi numeroon: 94648

Havut ja laulun sanat

Lähetystyön koordinaattori
Postiosoite: Kirkkokatu 2

Seuraa Rauman seurakunnan lähetystyötä Facebookissa: Rauman seurakunnan lähetystyön koordinaattori ja Instagramissa: @lahetystyo_rauman_srk.