Isostoiminta

Isoseksi rippikoulun jälkeen

Isostoiminta pitää sisällään yhteisiä kokoontumisia, leirejä, NSV-messuja ja vapaaehtoistoimintaa. Isostoiminnassa mukana olemalla saat kokemusta ryhmän ohjaamisesta, kehität vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitojasi ja voit saada rohkeutta esiintymiseen.

Isostoimintaan pääsee mukaan ilmoittautumalla syyskauden alussa.

Kokoonnumme isosten kanssa joka kuukauden ensimmäinen perjantai seurakuntatalolla klo 16.30. Kokoontumiseen sisältyy osallistuminen NSV-messuun Pyhän Ristin kirkossa klo 18.00.

Isoset leikkii Meriristissä

Isostoiminta 2019-2020

Isostoiminta tapahtuu etänä poikkeustilanteesta johtuen.

Seuraa Kalliokamarin instaa ja ilmoittelua Padletissa. Isostoiminnassa mukana oleville tulee lisäksi  tärkeää tietoa isostoiminnasta sähköpostiin.

Rippikoulun intensiivijaksolle isoseksi kesällä 2020 haku käynnissä 17.5. asti. Ilmoittautumislinkki lähetetty isosille sähköpostiin ja löytyy myös isostoiminnan padlet sivulta.

Nuori, jolla kasvojen edessä puhelin.

NSV -messu

NSV-messut järjestetään kevään ajan somessa, seuraa ilmoittelua

NSV- messut ovat yhtenä osana isostoimintaa, mutta ovat avoimia koko seurakunnalle.

Messua vietetään kerran kuukaudessa (kk ensimmäinen perjantai) klo 18.00-18.45 Pyhän Ristin kirkossa.

NSV-messut tauolla kesä-, heinä- ja elokuussa.

Tulevan syksyn ensimmäinen NSV-messu 4.9.2020

Lisätietoja isostoiminnasta