Isostoiminta

Isoseksi rippikoulun jälkeen

Isostoiminta pitää sisällään yhteisiä kokoontumisia, leirejä, NSV-messuja ja vapaaehtoistoimintaa. Isostoiminnassa mukana olemalla saat kokemusta ryhmän ohjaamisesta, kehität vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitojasi ja voit saada rohkeutta esiintymiseen.

Isostoimintaan pääsee mukaan ilmoittautumalla syyskauden alussa.

Kokoonnumme isosten kanssa joka kuukauden ensimmäinen perjantai seurakuntatalolla klo 16.30. Kokoontumiseen sisältyy osallistuminen NSV-messuun Pyhän Ristin kirkossa klo 18.00.

Isostoiminta 2019-2020

Tule mukaan innostumaan ja innostamaan :)

Ilmoittautuminen on päättynyt ja toiminta on jo vauhdilla käynnissä.

Jos vielä mietityttää ja kiinnostaisi tulla mukaan, ole yhteydessä Assiin tai Eevaan.

Isoset

NSV -messu

NSV- messut ovat yhtenä osana isostoimintaa, mutta ovat avoimia koko seurakunnalle.

Messua vietetään kerran kuukaudessa (kk ensimmäinen perjantai) klo 18.00-18.45 Pyhän Ristin kirkossa.

NSV-messut tauolla kesä-, heinä- ja elokuussa.

Syksyn ensimmäinen NSV-messu 6.9.2019

Lisätietoja isostoiminnasta