ISTO (Isostoiminta)

Isoseksi rippikoulun jälkeen

ISTO pitää sisällään yhteisiä kokoontumisia, leirejä, NSV-messuja ja vapaaehtoistoimintaa. Isostoiminnassa mukana olemalla saat kokemusta ryhmän ohjaamisesta, kehität vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitojasi ja voit saada rohkeutta esiintymiseen.

Ole yhteydessä isostoiminnasta vastaaviin, jos sinulla on kysyttävää  isostoimintaan liittyen.


Isonen: Lähetämme lisätietoa isostoiminnasta ja sen aikatauluista siihen ilmoittautuneille sähköpostitse ja instagramissa @kalliokamari vaihteessa.

Kolme nuorta naista käsikynkässä

Isostoimintakausi 2022-2023 

Isostoimintaan voivat ilmoittautua tänä ja viime vuonna rippikoulunsa käyneet nuoret. Ilmoittautumisajan (13.6.-1.9.) päätyttyä ilmoittautuneille  lähetetään sähköpostitse tarkemmat tiedot isostoiminnan aikatauluista ja linkki padlet -alustalle. Padlet -alusta toimii isostoiminnan sähköisenä ilmoitustauluna, josta näkee aikataulut, mahdolliset muutokset ja pääsee ilmoittautumaan eri tapahtumiin ja leireille.

ISTO pitää sisällään osallistumisen NSV-messuihin joka kuukauden ensimmäisenä perjantaina (poislukien kesä-elokuu), kokoontumisia nuortentalolla, mahdollisesti 2 leiriä ja vapaaehtoistoimintaa. Isostoiminnassa mukana olleilla on mahdollista ilmoittautua rippileireille ja ympäri vuoden pidettäville koululaisten leireille isoseksi. Lähde mukaan! 

Isostoimintaan ilmoittautuminen aukeaa taas ensi kesänä. 

Kuvassa isostoimintaan osallistuvia nuoria

NSV -messu

NSV- messut ovat yhtenä osana isostoimintaa, mutta ovat avoimia koko seurakunnalle. 

Messua vietetään kerran kuukaudessa (kk ensimmäinen perjantai) klo 18.00-18.45 Pyhän Ristin kirkossa. Poikkeuksena on maaliskuu, jolloin messu on vasta 10.3., ja huhtikuu, jolloin NSV:n sijaan nuorisotyön väki kutsuu kaikkia osallistumaan pääsiäisyön messuun 8.4. klo 22.00 

NSV-messut tauolla kesä-, heinä- ja elokuussa.

Lisätietoja isostoiminnasta

Nuorisotyönohjaaja
Rauman seurakunta
Kirkkokatu 2
26100 Rauma
Nuorisotyönohjaaja, opintovapaalla 14.2-27.3.2023 ja 1.9.2023-31.5.2024
Lapin kappeliseurakunta Rauman seurakunta
Kirkkokatu 2
26100 Rauma
YouTube-video