Nuorisotyö Rauman seurakunnassa

Nuorille on monenlaista toimintaa ja tapahtumia ympäri vuoden, viikkotoimintaa, leirejä ja retkiä.

Lähde mukaan toimintaan!

Tulossa syksyllä 2019

Kaltsun yö 13.-14.12.

"Nyt saa valvoa."

Kalliokamarilla kukutaan aamun pikkutunneilla yhdessä joulukuussa, kun Kaltsun yö pyörähtää käyntiin perjantaina 13.12. Laita päivämäärä itsellesi korvan taakse. Ilmoittautuminen aukeaa 15.11. klo 10.00 ja kestää itsenäisyyspäivään saakka. Varsinainen Kaltsun yö alkaa klo 18 ja päättyy seuraavana aamuna klo 10. Osallitumismaksu on 5€, jolla katetaan ilta- ja aamupalat. Ilmoittautumaan pääset tästä.

Yöllä nautitaan pientä purtavaa, seikkaillaan Kaltsun nurkissa, pelataan piilosta, otetaan esille eri lautapelejä ja jos haluat, voit napata mukaan oman pelikonsolinkin ja kavereille ohjaimet. Tapahtuma on rippikoulun käyneille ja sitä vanhemmille nuorille.

Mukana valvomassa:

Eeva Hietikko 044 7691 316 ja

Mirta Martin 044 7691 311

Lauantaijamit

Kalliokamarilla järjestetään syksyn aikana muutamia musa-jammailuja erikseen kerrottuina lauantaipäivinä. Jameihin ovat tervetulleita kaikki yläkouluikäiset ja sitä vanhemmat, jotka haluavat päästä laulamaan ja soittamaan yhdessä. Päivässä saadaan tuntumaa soittamiseen ja laulamiseen. Yhdessä lauletaan uusia ja vanhoja biisejä seurakunnassa käytössä olevista laulukirjoista. Ei ennakkoilmoittautumista.

Voit tuoda paikalle myös oman soittimesi (kunhan se on sen kokoinen, että sitä on kohtuullisen helppo kuljettaa mukana).

Syksyn tulevat jamit:

2.11. klo 14.00-16.00

Nuortenillat Kalliokamarilla

Nuortenillat alkavat taas perjantaina 6.9.

AO-illat perjantaisin klo 19.00-23.00.

Ohjelmassa vapaata olemista, hengailua ystävien kanssa ja pelailua. Tarjolla pientä evästä.

Päätämme jokaisen illan yhteisellä hiljentymishetkellä.

Tervetuloa kaikki rippikouluikäiset ja sitä vanhemmat nuoret.

osoite Kalliokatu 19

Kaltsun lauantaijamit

Syksyllä Kalliokamarilla kajahtelee tutut ja tuntemattomammat sävelet, kun lauantaijamit käynnistävät uudenlaisen toimintamuodon. Muutamana lauantaina syksyllä nuorten on mahdollisuus tulla Kalliokamarille soittamaan ja laulamaan yhdessä. Kehitellään kivoja sovituksia ja harjoitellaan settejä tuleviin tapahtumiin (NSV-messut ja perhepäivien messut).

Lisää tietoa ja päivämääriä tulossa nettisivuille!

Keskiviikkojen nuortenillat ovat poistuneet ohjelmistosta. Tilalle on tulossa täysin uudenlaista ohjelmaa myöhemmin syksyllä. Siitä infotaan tarkemmin täällä sekä nuorten ao-illoissa.

Nuoren seurakunnan veisukirja

Nuoren seurakunnan veisukirjamessu, eli NSV-Messu

Messu järjestetään Pyhän ristin Kirkossa joka kuukauden ensimmäisenä perjantaina klo 18 (ei kesäkaudella)

Seurakunnan isostoiminnassa olevat nuoret osallistuvat Messuun osana koulutusta, mutta Messu on tarkoitettu kaikille seurakuntalaisille, ikään katsomatta.

Messun toteutamme kokonaan yhdessä nuorten kanssa. Bändissä musisoivat työntekijät ja nuoret yhdessä ja omia siipiään pääseekin kokeilemaan soitto- ja lauluryhmässä.

Messun runkona toimii "punaisen" kirjan laulut, joita vuosikymmenten aikana on laulettu varsinkin rippikoululeireillä. Ensimmäinen Punainen laulukirja julkaistiin vuonna 1970 jonka jälkeen uusia painoksia on julkaistu viiden vuoden välein.