Nuorisotyö Rauman seurakunnassa

Nuorille on monenlaista toimintaa ja tapahtumia ympäri vuoden, viikkotoimintaa, leirejä ja retkiä.

Lähde mukaan toimintaan!

Laululeiri Karvatissa 23.-25.8.

Perinteinen kesän päätösleiri nuorille (-04 syntyneet ja sitä vanhemmat nuoret).

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Tulossa syksyllä 2019

Kaarna -telttaleiri Kukolassa 7.-8.9. 10-14-vuotiaille nuorille.

Ilmoittautuminen on käynnissä ja jatkuu lauantaihin 31.8. asti.

Lisätietoja ja ilmoittautumiseen pääset täältä.

Koululaisten syyslomaleirit Meriristissä viikolla 43

1.-2.-luokkalaisten leiri  keskiviikko 23.- torstai 24.10

3.-5.-luokkalaisten leiri  torstai 24.-  perjantai 25.10

6.-8.-luokkalaisten leiri  perjantai 25.- sunnuntai 27.10

Ilmoittautuminen alkaa torstaina 5.9 klo 9.00. Löydät lisätietoja ja ilmoittautumisen klikkaamalla leirin otsikkoa.

Nuortenillat Kalliokamarilla

Nuortenillat alkavat taas perjantaina 6.9.

AO-illat perjantaisin klo 19.00-23.00.

Ohjelmassa vapaata olemista, hengailua ystävien kanssa ja pelailua. Tarjolla pientä evästä.

Päätämme jokaisen illan yhteisellä hiljentymishetkellä.

Tervetuloa kaikki rippikouluikäiset ja sitä vanhemmat nuoret.

osoite Kalliokatu 19

Keskiviikkojen nuortenillat ovat poistuneet ohjelmistosta. Tilalle on tulossa täysin uudenlaista ohjelmaa myöhemmin syksyllä. Siitä infotaan tarkemmin täällä sekä nuorten ao-illoissa.

Nuoren seurakunnan veisukirja

Nuoren seurakunnan veisukirjamessu, eli NSV-Messu

Messu järjestetään Pyhän ristin Kirkossa joka kuukauden ensimmäisenä perjantaina klo 18 (ei kesäkaudella)

Seurakunnan isostoiminnassa olevat nuoret osallistuvat Messuun osana koulutusta, mutta Messu on tarkoitettu kaikille seurakuntalaisille, ikään katsomatta.

Messun toteutamme kokonaan yhdessä nuorten kanssa. Bändissä musisoivat työntekijät ja nuoret yhdessä ja omia siipiään pääseekin kokeilemaan soitto- ja lauluryhmässä.

Messun runkona toimii "punaisen" kirjan laulut, joita vuosikymmenten aikana on laulettu varsinkin rippikoululeireillä. Ensimmäinen Punainen laulukirja julkaistiin vuonna 1970 jonka jälkeen uusia painoksia on julkaistu viiden vuoden välein.