Nuorisotyö Rauman seurakunnassa

Nuorille on monenlaista toimintaa ja tapahtumia ympäri vuoden, viikkotoimintaa, leirejä ja retkiä.

Lähde mukaan toimintaan!

Nuortenillat Kalliokamarilla

AO-illat perjantaisin klo 19.00-23.00.

Ohjelmassa vapaata olemista, hengailua ystävien kanssa ja pelailua. Tarjolla pientä evästä.

Päätämme jokaisen illan yhteisellä hiljentymishetkellä.

Tervetuloa kaikki rippikouluikäiset ja sitä vanhemmat nuoret.

osoite Kalliokatu 19

Kaltsun lauantaijamit

Kalliokamarilla järjestetään syksyn aikana muutamia musa-jammailuja erikseen kerrottuina lauantaipäivinä. Jameihin ovat tervetulleita kaikki yläkouluikäiset ja sitä vanhemmat nuoret, jotka haluavat päästä laulamaan ja soittamaan yhdessä. Tule hakemaan rohkeutta esiintyä ja kokeilla uutta huolimatta omasta lähtötasostasi. Lauletaan yhdessä uusia ja vanhoja biisejä mm. seurakunnassa käytössä olevista laulukirjoista. Ei ennakkoilmoittautumista.

Syksyn 2020 lauantaijameista ilmoitetaan lähempänä.

Nuoren seurakunnan veisukirja

Nuoren seurakunnan veisukirjamessu, eli NSV-Messu

Messu järjestetään Pyhän ristin Kirkossa joka kuukauden ensimmäisenä perjantaina klo 18 (ei kesäkaudella)

Seurakunnan isostoiminnassa olevat nuoret osallistuvat Messuun osana koulutusta, mutta Messu on tarkoitettu kaikille seurakuntalaisille, ikään katsomatta.

Messun toteutamme kokonaan yhdessä nuorten kanssa. Bändissä musisoivat työntekijät ja nuoret yhdessä ja omia siipiään pääseekin kokeilemaan soitto- ja lauluryhmässä.

Messun runkona toimii "punaisen" kirjan laulut, joita vuosikymmenten aikana on laulettu varsinkin rippikoululeireillä. Ensimmäinen Punainen laulukirja julkaistiin vuonna 1970 jonka jälkeen uusia painoksia on julkaistu viiden vuoden välein.