Nuorisotyö Rauman seurakunnassa

Nuorille on monenlaista toimintaa ja tapahtumia ympäri vuoden, viikkotoimintaa, leirejä ja retkiä.

Lähde mukaan toimintaan!

Tulossa

Täyskymppisynttärit Rauma-salissa 7.4.2019 klo 13-15.30. Lue lisää ja ilmoittaudu täältä.

Kevätkauden 2019 viimeinen koululaisten leiri Meriristissä

30.-31.3. 6-7 -luokkalaiset

Leirin hinta 10 €. Kysymyksissä voit olla yhteydessä Sanna Laukkanen, 044 7691 314

Nuortenillat Kalliokamarilla

keskiviikkoisin klo 15-19

perjantaisin klo 19-23

Nuoren seurakunnan veisukirja

Nuoren seurakunnan veisukirjamessu, eli NSV-Messu

Messu järjestetään Pyhän ristin Kirkossa joka kuukauden ensimmäisenä perjantaina klo 18 (ei kesäkaudella)

Seurakunnan isostoiminnassa olevat nuoret osallistuvat Messuun osana koulutusta, mutta Messu on tarkoitettu kaikille seurakuntalaisille, ikään katsomatta.

Messun toteutamme kokonaan yhdessä nuorten kanssa. Bändissä musisoivat työntekijät ja nuoret yhdessä ja omia siipiään pääseekin kokeilemaan soitto- ja lauluryhmässä.

Messun runkona toimii "punaisen" kirjan laulut, joita vuosikymmenten aikana on laulettu varsinkin rippikoululeireillä. Ensimmäinen Punainen laulukirja julkaistiin vuonna 1970 jonka jälkeen uusia painoksia on julkaistu viiden vuoden välein.