Kuvassa nuorisotyönohjaajia Talli toimitilan edessä.

Talli InstagramissaLinkki avautuu uudessa välilehdessä, YouTubessa Linkki avautuu uudessa välilehdessäja TikTokissaLinkki avautuu uudessa välilehdessä - seuraa kanavia! 

Nuortenillat kevätkaudella 2023

Nuortenillat perjantaisin Tallissa klo 18.00-22.00. NSV-messuiltoina kokoonnumme kirkkokahveille seurakuntatalolle, jolloin ei vietetä nuorteniltaa.

Tallin kahvit

Keskiviikkoisin klo 15:00-16:00 Nuorisotyönohjaajat tavattavissa kahvin ja teen lomassa.

Taideillat rippikoulun käyneille nuorille

  • Nuorten Puutarhailta, Seminaarin puutarhalla 14.9. klo 17.30 Pääset tekemään värikkään kukkakimpun itsellesi puutarhan kukista
  • Kynttiläilta Kirkolla 20.11. klo 17.00 Tehdään yhdessä kynttilöitä, kynttilöistä saatu tuotto maailman köyhimpien lasten hyväksi. 

Ilmoittautuminen lähempänä tapahtumia, seuraa "Tallin" instagram tiliä. Näissä illoissa rento yhdessäoloa, oot lämpimästi tervetullut mukaan!

Lisätietoja voit kysyä nuorisotyönohjaaja Paula Ahoselta 0447691418

Tervetuloa mukaan Nsv-Messuihin!

Messuissa lauletaan ripareilta tutusta nuoren seurakunnan veisukirjasta, josta tulee lyhenne Nsv. Messuun ovat tervetulleita kaikenikäiset, mutta ne on suunniteltu erityisesti nuoret huomioiden. Messuissa musiikista vastaa Messubändi ja nuoret ovat mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa Messua. Jos haluat mukaan suunnittelemaan Messuja, tule mukaan Messumiittiin, joka on aina Messua edeltävän keskiviikkona Tallissa. Keväällä 2023 Nsv-Messut: 6.1., 3.2., 10.3. ja 5.5. Pyhän Ristin kirkossa klo 18.00. Messun jälkeen vietämme kirkkokahveja seurakuntatalolla. 

Raamis Tallissa 

15.2./15.3./19.4./10.5 klo 16-17.00 Raamiksessa mukana Anniina Juuti-Impola ja Sanna Laukkanen 

 

 

 

Höntsäliikuntaa

Höntsäliikunta on rentoa ja leikkimielistä liikkumista yhdessä sekä erilaisia höntsäpelejä. Toiminta on tarkoitettu kaikille nuorille. Nuorten höntsästä tiedotetaan tarkemmin Tallin instagramissa.

Liikuntainnostajat 

Liikuntainnostajat ohjaavat mm. höntsäliikuntaa. Liikuntainnostajat ovat ryhmäyttäjiä ja innostajia, vertaisohjaajia toiminnassa mukana oleville nuorille. Liikuntainnostajaksi voit lähteä vaikka isostoiminnan lisänä tai muuten vaan, jos liikuntainnostajuus kiinnostaa. Jos innostut liikkumisesta ja haluat, että kaikki lähtevät liikkumaan tasosta riippumatta, olet juuri oikea nuori liikuntainnostajaksi. 

 

Yhteyshenkilönä toimii nuorisotyönohjaaja ja liikunta-agentti Eeva Hietikko 044 7691 316.