Nuorisotyö Rauman seurakunnassa

Nuorille on monenlaista toimintaa ja tapahtumia ympäri vuoden, viikkotoimintaa, leirejä ja retkiä.

Lähde mukaan toimintaan!

Koululaisten kesäleirit 2019

Ilmoittautumiset kesän leireille ovat käynnissä parhaillaan. Osa leireistä on jo täynnä mutta paikkoja voi kysellä toimistosihteeri Armi Mattilalta 044 7691 248.

Kesäkoti-illat keskiviikkoisin

Joka keskiviikko 5.6. alkaen kesäkodilla on sauna lämmin klo 18-21.00. Tervetuloa!

Mukaan omat eväät, uikkarit ja pyyhe. Paikalla on aina seurakunnan työntekijä. Tule yksin tai kaverin kanssa, nauttimaan kesäilloista, saunomaan ja uimaan, juttelemaan, pelailemaan tai ihan vaan oleilemaan.

Osoite Kesäkodintie 28, Rauma

Laululeiri Karvatissa 23.-25.8.

Perinteinen kesän päätösleiri nuorille (-04 syntyneet ja sitä vanhemmat nuoret).

Ilmoittautuminen alkaa kesän lopulla.

Tulossa syksyllä 2019

Kaarna -telttaleiri Kukolassa 7.-8.9.2019

Leiri on suunnattu kaikille 10-14 -vuotiaille nuorille. Lisätietoa löydät täältä.

Ilmoittautuminen alkaa 1.7. klo 9.00.

Nuortenillat Kalliokamarilla

Nuortenillat kesätauolla, syksyllä jatketaan.

Kesäkoti-illat keskiviikkoisin

Joka keskiviikko 5.6. alkaen Kesäkodin sauna on lämmin klo 18-21.00.

Ota mukaan uikkarit, pyyhe ja omia eväitä. Paikalla on aina seurakunnan työntekijä. Tule yksin tai kaverin kanssa, nauttimaan kesäilloista, saunomaan ja uimaan, juttelemaan, pelailemaan tai ihan vaan oleilemaan.

Osoite Kesäkodintie 28, Rauma

Nähdään siellä!

Nuoren seurakunnan veisukirja

Nuoren seurakunnan veisukirjamessu, eli NSV-Messu

Messu järjestetään Pyhän ristin Kirkossa joka kuukauden ensimmäisenä perjantaina klo 18 (ei kesäkaudella)

Seurakunnan isostoiminnassa olevat nuoret osallistuvat Messuun osana koulutusta, mutta Messu on tarkoitettu kaikille seurakuntalaisille, ikään katsomatta.

Messun toteutamme kokonaan yhdessä nuorten kanssa. Bändissä musisoivat työntekijät ja nuoret yhdessä ja omia siipiään pääseekin kokeilemaan soitto- ja lauluryhmässä.

Messun runkona toimii "punaisen" kirjan laulut, joita vuosikymmenten aikana on laulettu varsinkin rippikoululeireillä. Ensimmäinen Punainen laulukirja julkaistiin vuonna 1970 jonka jälkeen uusia painoksia on julkaistu viiden vuoden välein.