Kuvassa nuorisotyönohjaajia Talli toimitilan edessä.

Talli InstagramissaLinkki avautuu uudessa välilehdessä, YouTubessa Linkki avautuu uudessa välilehdessäja TikTokissaLinkki avautuu uudessa välilehdessä - seuraa kanavia! 

Nuortenillat 

Nuortenillat perjantaisin Tallissa klo 18.00-22.00. (Ei kuukauden ensimmäisenä perjantaina). Kesäkaudella poikkeusaikataulut. Syyskaudella nuortenillat jatkuvat 13.9.2024.

Rippikoulun käyneille ja sitä vanhemmille nuorille. 

Tallin kahvit

Keskiviikkoisin klo 15:00-16:00 Nuorisotyönohjaajat tavattavissa kahvin ja teen lomassa. 

 

Kaikenlaiset muutokset mahdollisia ja ilmoitamme niistä Instagramissa @raumansrknuoret

Tervetuloa mukaan Nsv-Messuihin!

Messuissa lauletaan ripareilta tutusta nuoren seurakunnan veisukirjasta, josta tulee lyhenne Nsv. Messuun ovat tervetulleita kaikenikäiset, mutta ne on suunniteltu erityisesti nuoret huomioiden. Messuissa musiikista vastaa Messubändi ja nuoret ovat mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa Messua. Jos haluat mukaan suunnittelemaan Messuja, tule mukaan Messumiittiin, joka on aina Messua edeltävän keskiviikkona Tallissa. Syksyllä 2023 Nsv-Messut: 1.9., 6.10., 3.11., ja 1.12. Pyhän Ristin kirkossa klo 18.00. Messun jälkeen vietämme kirkkokahveja seurakuntatalolla. 

Raamis Tallissa 

Raamikset jatkuvat syksyllä. Lisätietoa Anniina Juuti-Impola.

Höntsäliikuntaa

Höntsäliikunta on rentoa ja leikkimielistä liikkumista yhdessä. Pelaillaan erilaisia höntsäpelejä. Toiminta on tarkoitettu kaikille nuorille. Nuorten höntsästä tiedotetaan tarkemmin Tallin instagramissa.

Liikuntainnostajat 

Liikuntainnostajat ohjaavat mm. höntsäliikuntaa. Liikuntainnostajat ovat ryhmäyttäjiä ja innostajia, vertaisohjaajia toiminnassa mukana oleville nuorille. Liikuntainnostajaksi voit lähteä vaikka isostoiminnan lisänä tai muuten vaan, jos liikuntainnostajuus kiinnostaa. Jos innostut liikkumisesta ja haluat, että kaikki lähtevät liikkumaan tasosta riippumatta, olet juuri oikea nuori liikuntainnostajaksi. 

 

Yhteyshenkilönä toimii nuorisotyönohjaaja ja liikunta-agentti Eeva Hietikko 044 7691 316.