Nuorisotyö Rauman seurakunnassa

Nuorille on monenlaista toimintaa tapahtumia; viikkotoimintaa,retkiä, leirejä ja tietenkin kivaa yhdessäoloa!

Tulossa: leirejä ja retkiä

Leirit koululaisille Meriristissä kevätkaudella 2019

Leirinhinta 10 € Ilmoittautumiset aukeavat leirikohtaisesti n 3-4 viikkoa ennen leiriä.

9.-10.2,.1-2 lk

16.-17.3. 3-5 lk

30.-31.3.  6-7lk.

Nuortenillat Kalliokamarilla

keskiviikkoisin klo 15-19

perjantaisin klo 19-23

Nuoren seurakunnan veisukirja

Nuoren seurakunnan veisukirjamessu, eli NSV-Messu

Messu järjestetään Pyhän ristin Kirkossa joka kuukauden ensimmäisenä perjantaina klo 18 (ei kesäkaudella)

Seurakunnan isostoiminnassa olevat nuoret osallistuvat Messuun osana koulutusta, mutta Messu on tarkoitettu kaikille seurakuntalaisille, ikään katsomatta.

Messun toteutamme kokonaan yhdessä nuorten kanssa. Bändissä musisoivat työntekijät ja nuoret yhdessä ja omia siipiään pääseekin kokeilemaan soitto- ja lauluryhmässä.

Messun runkona toimii "punaisen" kirjan laulut, joita vuosikymmenten aikana on laulettu varsinkin rippikoululeireillä. Ensimmäinen Punainen laulukirja julkaistiin vuonna 1970 jonka jälkeen uusia painoksia on julkaistu viiden vuoden välein.