Nuorille aikuisille suunnattua tekemistä, toimintaa ja yhdessäoloa

• Kuun ensimmäisenä perjantaina kello 18 Punaisen veisukirjan messu Pyhän Ristin kirkossa syyskuusta toukokuuhun

• Rauman seurakunnan gospelkuoro torstaisin klo 18.30–20.30 Pyhän Ristin kirkossa nuorille ja nuorekkaille. Lisätietoja päivitetään. The gospel choir of young and youthful adults gathers during autumn every Thursday at 18.30-20.30 (6.30-8.30pm). The rehearsal takes place at the Church of The Holy Cross (Luostarinkatu 1). The first meeting and rehearsal is on Thursday 21.9. No previous enrolment is necessary. Just come aboard and sing with us! We will sing Negro spirituals as traditional and modern gospel music.

• Holy Communion: at the Church of the Holy Cross (Luostarinkatu 1) on specific Saturdays or Sundays

• International Christian Fellowship in the Parish Hall, Luostarinkatu 1

• Nuorten aikuisten sähly Meriristissä maanantaisin klo 19.30-21 sekä torstaisin 18-20. Mukaan mahtuu pelaamaan!

•  K-20- nuorten aikuisten illat yhteistyössä Eurajoen seurakunnan kanssa. Toivotamme iltoihin tervetulleiksi kaikki 20-vuotiaat ja sitä vanhemmat. Voit tulla vaikkapa vain piipahtamaan illassa, ja katsomaan, voisiko se tuntua omalta paikaltasi seurakunnassa. Järjestämme iltoja Raumalla ja Eurajoella, ja Eurajoelle pääsee kyydillä. Tarjoamme illoissa pientä purtavaa, yhdessäoloa sekä mahdollisesti jonkinlaista pelailua. Toisissa illoissa vietämme aikaamme jonkinlaisen aktiviteetin merkeissä ja toisissa illoissa on luvassa Raamattu-opetusta ja keskustelua.

Syksyn ensimmäistä iltaa vietämme lauantaina 8.9. klo 16 alkaen Rauman virastotalon pihamaalla, jolloin iltaan ei tarvitse ylittää yhtään kynnystä.:)

• Lauantaina 27.10. klo 17 vietämme Iltaa Lauran kanssa Luvian koulukeskuksessa (Pappilantie 3, Luvia). Kyseessä on talk show-ilta, jossa toimittaja Laura Siltala haastattelee muusikko, kulttuurivaikuttaja Jyrki Kangasta, urheilija Matti Mattsonia sekä ydinpappina tunnettua rovasti Sakari Leppästä. Musiikkia illassa tarjoilee Antti Kleemola. Iltaan on vapaa pääsy.

• Lauantaina 24.11. klo 16 on K-20-ilta kansainvälisyyden merkeissä Raumalla Fransiscus-talolla (virastotalon vieressä).

• Joulukuussa olet tervetullut mukaan videopeli-iltaan. Se järjestetään lauantaina 8.12. kello 16 Eurajoen seurakuntakeskus Tapulin (Kukkapolku 2) nuorten tilassa.

Haluaisitko uudestaan riparille? Riparin kertaus aikuisille

Rauman seurakunta järjestää  aikuisille  "riparin kertausviikonlopun". Vietämme 19.-21.10.2018 viikonlopun yhdessä leirielämän sekä kristillisen sanoman äärellä Meriristissä. Leiri maksaa 35 €, ja voit ilmoittautua leirille seurakunnan nettisivulla.

Mikäli sinulle syntyi jotain kysyttävää tai mielessäsi on jotain ideoita, otathan rohkeasti yhteyttä nuorten aikuisten pastoriin Ilkka Riihimäkeen: ilkka.riihimaki@evl.fi tai 044 769 1292.