Nuorille aikuisille suunnattua tekemistä, toimintaa ja yhdessäoloa

• Kuun ensimmäisenä perjantaina kello 18 Punaisen veisukirjan messu Pyhän Ristin kirkossa syyskuusta toukokuuhun

• Rauman seurakunnan gospelkuoro keskiviikkoisin klo 18 Nuortentalolla (Hallikatu 12) nuorille ja nuorekkaille. Lisätietoja päivitetään. The gospel choir of young and youthful adults gathers during autumn every Wednesday at 18. The rehearsal takes place at the Nuortentalo (Hallikatu 12). No previous enrolment is necessary. Just come aboard and sing with us! We will sing Negro spirituals as traditional and modern gospel music.

• Holy Communion: at the Church of the Holy Cross (Luostarinkatu 1) on specific Saturdays or Sundays

• Nuorten aikuisten sähly Meriristissä maanantaisin klo 19.30-21 sekä torstaisin 18-20. Mukaan mahtuu pelaamaan!

K-20- nuorten aikuisten illat yhteistyössä Eurajoen seurakunnan kanssa. Toivotamme iltoihin tervetulleiksi kaikki 20-vuotiaat ja sitä vanhemmat. Voit tulla vaikkapa vain piipahtamaan illassa, ja katsomaan, voisiko se tuntua omalta paikaltasi seurakunnassa. Järjestämme iltoja Raumalla ja Eurajoella, ja Eurajoelle pääsee kyydillä. Tarjoamme illoissa pientä purtavaa, yhdessäoloa sekä mahdollisesti jonkinlaista pelailua. Toisissa illoissa vietämme aikaamme jonkinlaisen aktiviteetin merkeissä ja toisissa illoissa on luvassa Raamattu-opetusta ja keskustelua. Olet tervetullut myös Facebookin K20 - Nuoret aikuiset -ryhmään.

Mikäli sinulle syntyi jotain kysyttävää tai mielessäsi on jotain ideoita, otathan rohkeasti yhteyttä!