Vertaistukea samassa tilanteessa olevilta

Erilaisissa vertaistukiryhmissä on mahdollista jakaa kokemuksia samassa elämäntilanteessa olevien kanssa.

Tutustu sururyhmän toimintaan.

Tutustu säännöllisesti kokoontuvien vertaistukiryhmien aikatauluihin.

Lumpeenkukka

Kirkko tarjoaa luottamuksellista keskusteluapua puhelimessa ja verkossa, missä tahansa. Voit ottaa yhteyttä myös omaan seurakuntaasi. Keskusteluapua eri elämäntilanteisiin

Rauman seurakunnan toiminta keväällä 2022

Koronaepidemian vuoksi kokoontumisrajoitukset vaikuttavat toiminnan järjestämiseen ja esitteen painatushetkellä emme ole voineet aloittaa kevään 2022 toimintaa jumalanpalveluksia, kirkollisia toimituksia sekä lasten ja nuorten toimintaa lukuun ottamatta.

Ajankohtaiset tiedot löytyvät verkkosivuiltamme Tule mukaan- ja Tapahtumat-välilehdiltä.

Lataa tästä itsellesi Rauman seurakunnan kevätesiteLinkki avautuu uudessa välilehdessä, jossa on mm. piirien ja kerhojen kokoontumisajat, leirien ajankohdat, konserttiaikataulut sekä yhteystietoja.