Olemme täällä sinua varten - ota yhteyttä!

Rauman seurakunnan virastotalo on avoinna arkisin klo 9 - 15. Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla rauma.seurakunta@evl.fi tai jättää yhteydenottopyynnön tai palautetta verkkosivujen kautta.

Kirkolliset toimitukset voit varata kirkkoherranvirastosta. Kirkkoherranvirasto on auki arkisin klo 9-15 ja lisäksi keskiviikkoisin klo 9-17. Meidät tavoittaa puhelimitse numerosta 02 8377 5300 ja sähköpostitse rauma.kirkkoherranvirasto@evl.fi.

Kirkkoherranvirastosta:

• virkatodistukset
  • sukuselvitykset
  • avioliiton esteiden tutkinta
  • papin ja kanttorin varaaminen
  • tilojen varaaminen kirkollisiin toimituksiin eli kasteisiin, hautaansiunaamiseen ja vihkimisiin

Seurakunnan virastotalo (Kirkkokatu 2) on avoinna arkisin klo 9-15.

Hautojen hoitoon liittyvissä asioissa puh. 044 769 1410, ma-pe klo 12-15.

Juhlatilojen varaaminen

Seurakunnan tiloja voi varata kirkollisia perhejuhlia varten, mutta myös vaikkapa syntymäpäiväjuhliin tai ylioppilasjuhliin.

Kastejuhliin, muistotilaisuuksiin ja hääjuhliin tilat varataan kirkkoherranvirastosta ma-pe klo 9-15, ke klo 9-17, puh. 02 8377 5300.

Syntymäpäiväjuhliin, rippijuhliin, ylioppilasjuhliin ym. tilat varataan arkisin klo 9-15 numerosta 044 769 1226.

Juhlatilojen hinnasto

Tutustu tiloihin kirkot ja tilat -sivujen kautta.