Ota yhteyttä!

Rauman seurakunnan virastotalo on toistaiseksi kiinni koronavirusepidemian ehkäisemiseksi. Voit ottaa yhteyttä sähköpostilla rauma.seurakunta@evl.fi tai jättää yhteydenottopyynnön tai palautetta verkkosivujen kautta.

Kirkolliset toimitukset voit varata kirkkoherranvirastosta.

Kirkkoherranvirastosta:

• siunausvaraukset
  • kastevaraukset
  • vihkivaraukset
  • papin, kanttorin ja tilojen varaaminen kirkollisiin toimituksiin (kaste, vihkiminen, hautaan siunaaminen)
  • rippikouluryhmien muutokset

Hautojen hoitoon liittyvät asiat, puh. 044 769 1410, ma-pe klo 12-15.

Aukioloajat löytyvät tämän sivun alalaidasta.

Juhlatilojen varaaminen

Seurakunnan tiloja voi varata kirkollisia perhejuhlia varten, mutta myös vaikkapa syntymäpäiväjuhliin tai ylioppilasjuhliin.

• Kastejuhliin, muistotilaisuuksiin ja hääjuhliin tilat varataan kirkkoherranvirastosta puh. 044 769 1216 ja sähköpostilla rauma.seurakunta@evl.fi.
  • Syntymäpäiväjuhliin, rippijuhliin, ylioppilasjuhliin ym. tilat varataan numerosta 044 769 1226.

Rauman seurakunnan toiminta syksyllä 2021

Lataa tästä itsellesi Rauman seurakunnan syysesiteLinkki avautuu uudessa välilehdessä, jossa mm. kaikkien piirien ja kerhojen kokoontumisajat, leirien ajankohdat, konserttiaikataulu ja yhteystietoja.

Pyhän Ristin kirkko, sininen taivas ja auringonpaiste kesällä.