Ota yhteyttä!

Rauman seurakunnan virastotalo on poikkeuksellisesti suljettu koronavirusepidemian ehkäisemiseksi. Virastotalo on toistaiseksi avoinna asiakkaille vain tiistaisin klo 9-15. Voit ottaa yhteyttä  sähköpostilla rauma.seurakunta@evl.fi tai jättää yhteydenottopyynnön tai palautetta verkkosivujen kautta.

Kirkolliset toimitukset voit varata kirkkoherranvirastosta.

Avioliiton esteet voi tutkia myös netissä.

Kirkkoherranvirastosta mm.:

• virkatodistukset, sukuselvitykset
  • siunausvaraukset
  • kastevaraukset
  • avioliiton esteiden tutkinta, vihkivaraukset
  • papin, kanttorin ja tilojen varaaminen kirkollisiin toimituksiin (kaste, vihkiminen, hautaan siunaaminen)

Kirkkoherranvirasto ja taloustoimisto ovat poikkeuksellisesti epidemia-aikana avoinna vain tiistaisin klo 9-15. Palvelemme puhelimitse ja sähköpostitse ma-pe klo 9-15 puh. 02 8377 5300 / rauma.seurakunta@evl.fi.

Hautojen hoitoon liittyvissä asioissa puh. 044 769 1410, ma-pe klo 12-15.

Kirkko puiden lomassa

Juhlatilojen varaaminen

Seurakunnan tiloja voi varata kirkollisia perhejuhlia varten, mutta myös vaikkapa syntymäpäiväjuhliin tai ylioppilasjuhliin.

Kastejuhliin, muistotilaisuuksiin ja hääjuhliin tilat varataan kirkkoherranvirastosta ma-pe klo 9-15; toistaiseksi koronan takia kirkkoherranvirastoon pääsee asioimaan vain tiistaisin klo 9-15, muina aikoina palvelemme puhelimitse puh. 02 8377 5300.

Syntymäpäiväjuhliin, rippijuhliin, ylioppilasjuhliin ym. tilat varataan arkisin klo 9-15 numerosta 044 769 1226.

26100  Rauma

Kirkkoherranvirasto palvelee puhelimitse 02 8377 5300 rauma.kirkkoherranvirasto@evl.fi klo 9-15. Virastossa voi asioida tiistaisin klo 9–15.