Ota yhteyttä!

Rauman seurakunnan virastotalo on avoinna arkisin klo 9-14. Virastotalo palvelee 12.1.2022 alkaen väistötiloissa osoitteessa Kirkkokatu 2 C. Kirkkoherranvirasto löytyy katutasosta ja taloustoimisto toisesta kerroksesta. Voit ottaa yhteyttä sähköpostilla rauma.seurakunta@evl.fi tai jättää yhteydenottopyynnön tai palautetta verkkosivujen kautta.

Kirkolliset toimitukset voit varata kirkkoherranvirastosta puh. 044 769 1216 ja sähköpostilla rauma.seurakunta@evl.fi.

Kirkkoherranvirastosta:

• siunausvaraukset
  • kastevaraukset
  • vihkivaraukset
  • papin, kanttorin ja tilojen varaaminen kirkollisiin toimituksiin (kaste, vihkiminen, hautaan siunaaminen)
  • rippikouluryhmien muutokset

Hautojen hoitoon liittyvät asiat, puh. 044 769 1410, ma-pe klo 12-15.

Aukioloajat löytyvät tämän sivun alalaidasta.

Juhlatilojen varaaminen

Seurakunnan tiloja voi varata kirkollisia perhejuhlia varten, mutta myös vaikkapa syntymäpäiväjuhliin tai ylioppilasjuhliin.

• Kastejuhliin, muistotilaisuuksiin ja hääjuhliin tilat varataan kirkkoherranvirastosta puh. 044 769 1216 ja sähköpostilla rauma.seurakunta@evl.fi.
  • Syntymäpäiväjuhliin, rippijuhliin, ylioppilasjuhliin ym. tilat varataan numerosta 044 769 1226.

Rauman seurakunnan toiminta kesällä 2022

Ajankohtaiset tiedot jumalanpalveluksista, kirkollisia toimituksista sekä lasten, nuorten ja perheiden toiminnasta löytyvät verkkosivuiltamme tapahtumakalenterista.

Syyskuun 2022 alussa ilmestyy seurakunnan syysesite. Tiedot syksyn toiminnasta päivitetään elokuun aikana tapahtumakalenteriin.

Pyhän Ristin kirkko, sininen taivas ja auringonpaiste kesällä.