Ilmapalloja ja banderolli, jossa teksti

HEI TÄYS10

Kymppisynttärit on kaikkien tänä vuonna 10 vuotta täyttävien raumalaisten yhteinen juhla! Tänä vuonna emme pysty kokoontumaan Raumasalissa, mutta kymppisynttäreiden juhlalähetys on katsottavissa livenä netissä. Juhlalähetyksessä tarinoita läheltä ja kaukaa.

Artistivieraana laulaja ja lauluntekijä
Jukka Salminen.

Perinteiset Kymppisynttärit järjestetään Raumalla ensimmäistä kertaa livelähetyksenä. Käy lukemassa uutinen tämän vuoden kymppisynttäreistä täältä.

Kymppisynttäreiden livelähetyksen pääset katsomaan ja fiilistelemään täältä.

Osuuspankin lahjoittaman lahjakortin, 10synttäri-arvonnan säännöt.

1. Rauman seurakunta järjestää Täys10-lähetyksen (1.11.2020 klo 15:00 alkaen) aikana arvonnan, jonka palkintona on Osuuspankin 100€ lahjakortti.
  2. Arvonta koskee raumalaisia kymppivuottaan (2010 synt.) viettäviä lapsia, jotka ovat mukana seuraamassa Täys10-juhlastriimausta.
  3. Arvontaan voi osallistua livelähetyksessä aikana, vain siinä julkaistavan linkin kautta ja ainoastaan lähetyksessä mainittavana ajankohtana. Myöhemmin ei ole mahdollista ottaa osaa arvontaan.
  4. Arvontaan osallistuneiden tietoja ei käytetä missään muussa tarkoituksessa, kuin voittajaan kohdistuvassa yhteydenotossa ja henkilön tunnistamisessa. Kerätyt tiedot tuhotaan tietosuojalain mukaisesti tapahtuman jälkeen.
  5. Voittaja noutaa Lahjakortin yhdessä huoltajansa kanssa sovittuna aikana, sovitusta paikasta. Otamme yhteyttä voittajaan/huoltajaan lähetyksen päätyttyä
Jukka Salminen kitaran ja gekko pehmoleluliskon kanssa.
Jukka Salminen

Kirkkokatu 2, käyntiosoite: Kalliokatu 19