Ilmapalloja ja banderolli, jossa teksti

HEI TÄYS10

Kymppisynttärit on kaikkien tänä vuonna 10 vuotta täyttävien raumalaisten yhteinen juhla! Tänä vuonna juhlimme täyskymppejä Meriristin leirikeskuksessa (Varhontie 14) kolmessa erässä, ja voit valita mikä juhla-aika sopii Sinulle parhaiten. Juhlat alkavat klo 12.30, klo 15 ja klo 17.30, ja niiden kesto on 1,5 tuntia.   

Juhlissa on vieraana tarinankertoja Kiisi Isotalo, ja hänen tarinansa johdattamina lähdemme toimintarasteille, joita jokainen juhlavieras voi kiertää oman kiinnostuksensa mukaan. Rasteilla kisaillaan ja touhutaan, askarrellaan ja syödään synttäriherkkuja.  

Seurakuntaan kuuluvat täyskympit saavat kutsun postitse kotiinsa, ja kutsun mukana on arvontalipuke. Tuomalla lipulkkeen täytettynä juhliin, osallistuu Osuuspankin lahjoittaman 100€ lahjakortin arvontaan. Arvonta suoritetaan klo 19.30 ja se näkyy seurakunnan youtube-kanavalla.   

Jos teidän perheen Täyskymppi ei kuulu kirkkoon, meillä ei ole osoitetietojanne. Kutsun saamiseksi ole yhteydessä 044 769 1314/Sanna. 

 

YouTube-video

Osuuspankin lahjoittaman lahjakortin, 10synttäri-arvonnan säännöt.

  1. Rauman seurakunta järjestää Täys10-lähetyksen jälkeen (10.10.2021 klo 19:30 arvonnan, jonka palkintona on Osuuspankin 100€ lahjakortti.
  2. Arvonta koskee raumalaisia kymppivuottaan (2011 synt.) viettäviä lapsia, jotka ovat osallistuneet päivän aikana Täyskymppijuhliin ja palauttaneet täytetyn arvontalipukkeen Meriristin eteisessä olevaan astiaan. Myöhemmin ei ole mahdollista ottaa osaa arvontaan.
  3. Arvontaan osallistuneiden tietoja ei käytetä missään muussa tarkoituksessa, kuin voittajaan kohdistuvassa yhteydenotossa ja henkilön tunnistamisessa. Kerätyt tiedot tuhotaan tietosuojalain mukaisesti tapahtuman jälkeen.
  4. Voittaja noutaa Lahjakortin yhdessä huoltajansa kanssa sovittuna aikana, sovitusta paikasta. Otamme yhteyttä voittajan huoltajaan juhlia seuraavan viikon aikana

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja
Lapin kappeliseurakunta Rauman seurakunta
Kirkkokatu 2, Käyntiosoite, Kalliokatu 19
26100 Rauma
Nuorisotyönohjaaja
Rauman seurakunta
Kirkkokatu 2, käyntiosoite Kalliokatu 19
26100 Rauma
Johtava kasvatuksen ohjaaja
Rauman seurakunta
Kirkkokatu 2, Käyntiosoite: Kalliokatu 19
26100 Rauma