Avoin perhetoiminta

Tervetuloa avoimeen perhekerhoon, lasten ja aikuisten yhteiseen, monimuotoiseen kohtaamispaikkaan! Kerhossa vanhemmat ja lapset leikkivät, laulavat, askartelevat ja hiljentyvät kirkkovuoteen liittyvien aiheiden ympärillä. Kerhossa lapsi on oman aikuisen vastuulla. Kerho on avoin kaikille eikä niihin tarvitse ilmoittautua ja osallistuminen on ilmaista. Cafe Tassulassa on mahdollisuus ostaa kahvia ja kahvileipää kaupungin nuorisotoimen kahvilasta. Muissa ryhmissä on tarjolla kahvia, eväät tuodaan mukana. Sisäjalkineet on hyvä olla mukana.

Avoin perhekerho Cafe Tassula (Nortamonkatu 30, Nortamon perhekeskus)

maanantaisin klo 13.30–15.30, syyskausi alkaa ma 20.8.

Avoin perheilta Nuortentalolla (Hallikatu 12)

joka toinen maanantai, parillisilla viikoilla klo 17.30-19.00, syyskausi alkaa ma 20.8. Perheiltaa ohjaa vapaaehtoinen perhe.

Avoin perhekerho Kaaron seurakuntakodilla (Metsätähdentie 20)

keskiviikkoisin klo 13.30–15.30, syyskausi alkaa ke 22.8.

Perheiden peli-ilta Meriristissä (Varhontie 14)

torstaisin klo 17.30-18.45, syyskausi alkaa to 6.9.

Tervetuloa koko perheen voimin viettämään yhteistä, liikunnallista ja iloista hetkeä muiden perheiden kanssa. Toivomme, että alle kouluikäisten kanssa liikkuu aina oma aikuinen. Peli-illan ohjelma on monipuolista liikkumista ja vaihtelee viikoittain. Ryhmä on kaikille avoin ja maksuton. Ryhmää ohjaavat vapaaehtoiset iskät.

Avoin päiväkerho

Nuortentalolla (Hallikatu 12) 2-6-vuotiaille tiistaisin klo 13-16

Avoin päiväkerho toimii ”parkkikerhon” tavoin eli lapsi voi olla kerhossa koko toiminta-ajan tai osan aikaa. Kerhossa askarrellaan, leikitään, lauletaan, hiljennytään ja tutustutaan Raamatun kertomuksiin. Mukaan lapsi tarvitsee eväät ja sisätossut. Avoimen päiväkerhon maksu on 3 €/lapsi/kerta ja se maksetaan kerhoon. Avoimen päiväkerhon syyskausi alkaa ti 21.8.2018.