Avoin perhetoiminta

Perhekerhot ja avoimet perhekerhot alkavat viikolla 4. Ryhmässä saa olla kerrallaan vain 20 hlöä. Tarjoilua ei kerhoissa nyt ole.

Kaikilla aikuisilla tulee olla hengityssuojain, käsihygieniasta huolehditaan ja turvavälit pidetään. Kerhoon voi tulla vain terveenä!

Tervetuloa avoimeen perhekerhoon, lasten ja aikuisten yhteiseen, monimuotoiseen kohtaamispaikkaan! Kerhossa vanhemmat ja lapset leikkivät, laulavat, askartelevat ja hiljentyvät kirkkovuoteen liittyvien aiheiden ympärillä. Kerhossa lapsi on oman aikuisen vastuulla. Kerho on avoin kaikille eikä niihin tarvitse ilmoittautua ja osallistuminen on ilmaista. Kaikissa ryhmissä on tarjolla kahvia, eväät tuodaan mukana. Sisäjalkineet on hyvä olla mukana.

Avoimet perhekerhot keväällä 2021

• Cafe Tassula (Nortamonkatu 30) ma klo 13.30-15.30. Ryhmä alkaa aikaisintaan huhtikuun alussa.

• Meriristin Avoin perhekerho (Varhontie 14) ti klo 9.30-11.30

• Kaaron Avoin perhekerho (Metsätähdentie 20) ti klo 13.30-15.30