Leirit ja retket

Tulossa

Kevätkauden 2019 viimeinen koululaisten leiri Meriristissä

30.-31.3. 6-7 -luokkalaiset

Leirin hinta 10 €. Kysymyksissä voit olla yhteydessä Sanna Laukkanen, 044 7691 314

uimassa

Rauman seurakunnan mukana Pisara-suurleirille Partaharjulle

Suurleirille ovat tervetulleita niin koululaiset, perheet kuin nuoret. Koko perheellä on siis mahdollisuus osallistua suurleirille. Tehdään tästä vuodesta erityinen!

Pisara -suurleirillä juhlitaan myös kirkon kouluikäisten Sata vuotta iloa -juhlavuotta

Suurleiri järjestetään neljän vuoden välein. Tällä kertaa suurleiri on kauniissa järvi-Suomessa Partaharjun maisemissa. Leiri koostuu seitsemästä telttakylästä.

-Leirille kannattaa osallistua, koska siellä tapaa paljon lapsia eri puolilta Suomea. Leirillä on myös tosi monipuolista ohjelmaa, sellaista jota ei välttämättä Raumalta löydy. Ja telttailu on hienoa, kertoo leirin ohjaaja Assi Kaitila.

Koululaiset voivat lähteä seurakunnan nuorisotyönohjaajien mukana Harjulan leirikylään, jossa omaa ohjelmaa juuri 10–14 -vuotiaille. Ohjelmaa järjestetään kylän yhteisenä mutta myös pihoissa omalla porukalla.

Perheleiri on suunnattu lapsiperheille, joissa on pieniä lapsia. Perheleiri on erillinen leirinsä ison suurleirin sisällä. Majoittuminen tapahtuu leirikylä Perhelässä. Perheleirin puuhat ja puitteet on suunniteltu pienten lasten ja lapsiperheiden ehdoilla. Vaipanvaihtokin onnistuu hienosti.

Koko perhe voi myös yöpyä kouluikäisten leirillä Harjulassa. Vaikka majoittuisi Harjulassa niin perheet voivat pienten lasten kanssa osallistua Perhelän kylän ohjelmiin.

Jos haluat majoittua perheen pienten lasten kanssa seurakunnan telttapihaan, ole yhteydessä seurakunnan nuorisotyönohjaajaan. Katsotaan jokaiselle perheelle sopivin vaihtoehto.

Nuoret Tänä vuonna suurleirillä on myös ihan oma nuorten leiri. Nuorten leirille voi ilmoittautua mukaan yksin tai isolla kaveriporukalla. Kaikki yli 15-vuotiaat aina 28 -vuotiaisiin asti ovat tervetulleita lähtemään mukaan nuorten leirille. Nuoret majoittuvat omassa telttakylässään, Kivilässä.

Lähde muistelemaan entisiä suurleirejä tai tutustumaan Partaharjuun ensimmäistä kertaa!

Seurakunnan jäsenten hinnat

Hinta sisältää yhteiskuljetuksen leirille, leiriruuan, leiripaidan ja ohjelman leirillä.

Alle 3 –vuotiaat                ilmaiseksi
3−9 -vuotiaat                    65€
10−14 -vuotiaat                80€
15−28 –vuotiaat nuoret   100€
Aikuiset                            130€

Ei seurakunnan jäsen:

Aikuiset ja nuoret  130 € tai sisarushinta 120€
3−9 -vuotiaat 65 € ja alle 3-vuotiaat ilmaiseksi

Perheleirille voi osallistua perjantaista sunnuntaihin puoleen hintaan. Tässä tapauksessa on järjestettävä oma kuljetus leirille.

Pisara-leirin mainos

Nuorisotyön kesäleirit 2019

1. täyskymppileiri 3.-6.6. Karvatissa

Narvin leiri (05-08 synt) 3.-6.6. Narvin kesäkodilla

2. täyskymppileiri 24.-26.6. Karvatissa

Saariaction (10-11 synt) 15.-17.7. Karvatissa

Kummiretki ja -leiri Karvattiin 10.-11.8

Lisätietoja leirikohtaisesti tapahtumakalenterista.

Ilmoittautuminen kesän leireille alkaa 2.5.

Kirkkokatu 2, Käyntiosoite, Kalliokatu 19
Johtava nuorisotyönohjaaja