Rauman seurakunnan kuorot

Laulattaako? Seurakunnan kuoroissa soivat kaikenikäiset äänet.

Älä yksin hymistele, vaan anna äänesi kuulua!

Seurakunnan lapsikuoro

Älä yksin hymistele, vaan anna äänesi kuulua! Tule mukaan iloisesti laulavaan sakkiin. Tervetuloa mukaan laulamaan vanhat ja uudet lapsikuorolaiset! Luvassa laulua ja reipasta menoa, soittoa ja kavereita kivoja. Kuoro on tarkoitettu kouluikäisille laulaville lapsille ja nuorille.

• Raumalla harjoitukset keskiviikkoisin Nuortentalolla (Hallikatu 12) klo 15.30.
  • Lapissa harjoitukset torstaisin Seurakuntakodilla (Hiedastentie 6) klo 14:45.

Lisätiedot: Kati Yrjölä, p. 044 769 1308.

Franciscus-kuoro

Kaikenikäiset aikuiset ovat tervetulleita Franciscus-kuoroon, joka kokoontuu maanantaisin klo 18 Monnan kappelissa. Mielellämme otamme mukaan uusia laulajia! Kuoroa johtaa Jyrki Soukainen.

Rauman kirkkokuoro

Rauman kirkkokuoro harjoittelee Seurakuntatalolla keskiviikkoisin klo 18. Kuoro etsii uusia mieslaulajia. Tervetuloa mukaan laulamaan! Kuoroa johtaa Jouni Kukko. Tiedustelut Pirjo Haavela p. 040 518 0504.

Seurakunnan päiväkuoro

Päiväkuoron harjoitusten aloittamista siirretään kevätkaudella ja seurataan pandemiatilannetta. Harjoitusten alkamisesta tiedotetaan erikseen. Päiväkuoro harjoittelee Seurakuntatalolla torstaisin klo 12. Kuoroa johtaa Kati Yrjölä.

Kamarikuoro

Seurakunnan kamarikuoro harjoittelee joka toinen torstai. klo 17:30 Monnan kappelissa. Hyvä nuotinlukutaito vaaditaan ja lisäksi järjestetään pääsykokeet. Kuoroa johtaa Saara Kukko.

Rauman seurakunnan kirkkokuoro
Rauman seurakunnan kirkkokuoro 2019