Rauman seurakunnan kuorot

Laulattaako? Seurakunnan kuoroissa soivat kaikenikäiset äänet

Seurakunnan lapsikuoro

Älä yksin hymistele, vaan anna äänesi kuulua! Tule mukaan iloisesti laulavaan sakkiin. Tervetuloa mukaan laulamaan vanhat ja uudet lapsikuorolaiset! Luvassa laulua ja reipasta menoa, soittoa ja kavereita kivoja. Kuoro on tarkoitettu kouluikäisille laulaville lapsille ja nuorille.

Harjoitukset Lapissa, Lapin koululla  29.8. klo 14 alkaen. Raumalla lapsikuoro harjoittelee seurakuntatalon varhaiskasvatuksen toimiston tiloissa 30.8.klo 16 alkaen. Lisätiedot: Kati Yrjölä, p. 044 769 1308.

Rauman seurakunnan gospelkuoro

Rauman seurakunnan gospelkuoron harjoitukset torstaisin klo 18–20 Rauman Pyhän Ristin kirkolla. Kuoro ei vaadi ennakkoilmoittautumista. Ohjelmistossa on negrospirituaaleja, gospelia, nuorten hengellistä musiikkia. Kuoroa johtaa Sofia Valli.
The gospel choir of young and youthful adults rehearsal on Thursday at 18–20 at the Church of The Holy Cross (Luostarinkatu 1). No previous enrolment is necessary. Just come aboard and sing with us! We will sing Negro spirituals as traditional and modern gospel music.

Franciscus-kuoro

Kaikenikäiset aikuiset ovat tervetulleita Franciscus-kuoroon, joka kokoontuu maanantaisin klo 18.30-20.30 Monnan kappelissa. Mielellämme otamme mukaan uusia laulajia! Kuoroa johtaa Jyrki Soukainen.

Rauman kirkkokuoro

Rauman kirkkokuoro harjoittelee seurakuntatalolla keskiviikkoisin klo 18-19.30. Tervetuloa mukaan laulamaan! Kuoroa johtaa Jouni Kukko. Tiedustelut Pirjo Haavela 040 518 0504.

Seurakunnan päiväkuoro

Päiväkuoro harjoittelee seurakuntatalolla torstaisin klo 12. Kuoroa johtaa Kati Yrjölä.

Älä yksin hymistele, vaan anna äänesi kuulua!