Seurakuntatalo

Seuris

Luostarinkatu 1, 26100 Rauma

Seurakuntatalo

Seurakuntatalo Pyhän Ristin kirkon pihapiirissä. Seurakuntatalon isoon saliin, Westhin-saliin, sopii noin 120 henkeä. Lisäksi kiinteistössä on muita pienempiä kokoontumistiloja, kuten noin 15 hengen kokoustilaksi sopiva Cecilia-sali. Sisäänkäynti on kirkonmäen sisäpihan puolella.

Pyhän Ristin kirkon sunnuntain jumalanpalveluksen jälkeen kirkkokahvit järjestetään yleensä seurakuntatalolla.

Seurakuntatalon päädyssä sijaitsee varhaiskasvatuksen toimisto, jossa työskentelee myös seurakunnan lähetystyön koordinaattori. Varhaiskasvatuksen toimistossa sijaitsee Skytte-sali, jossa pidetään muun muassa pyhäkoulua. Varhaiskasvatuksen toimiston sisäänkäynti on seurakuntatalon "kirkkoparkin" puoleisessa päädyssä.

Seurakuntatalolla voit järjestää:

• Juhlat
  • Kokoukset
  • Muistotilaisuudet
  • Perhejuhlat
  • Pienryhmien kokoontumisen

Katso kuvia Rauman seurakuntatalolta.

Luostarinkatu 1, 26100 Rauma

Cafe Caritas

Leppoisaa yhdessä oloa kristillisessä hengessä, vapaaehtoiset keittävät kahvia.

Luostarinkatu 1, 26100 Rauma

Sleyn lähetyspiiri

Raamatun sanaa ja Siionin kanteleen lauluja.