Seurakuntatalo

Seuris

Luostarinkatu 1 , 26100 Rauma

Seurakuntatalo

Seurakuntatalo Pyhän Ristin kirkon pihapiirissä. Seurakuntatalon isoon saliin, Westhin-saliin, sopii noin 120 henkeä. Lisäksi kiinteistössä on muita pienempiä kokoontumistiloja, kuten noin 15 hengen kokoustilaksi sopiva Cecilia-sali. Sisäänkäynti on kirkonmäen sisäpihan puolella.

Pyhän Ristin kirkon sunnuntain jumalanpalveluksen jälkeen kirkkokahvit järjestetään yleensä seurakuntatalolla.

Seurakuntatalon päädyssä sijaitsee varhaiskasvatuksen toimisto, jossa työskentelee myös seurakunnan lähetystyön koordinaattori. Varhaiskasvatuksen toimistossa sijaitsee Skytte-sali, jossa pidetään muun muassa pyhäkoulua. Varhaiskasvatuksen toimiston sisäänkäynti on seurakuntatalon "kirkkoparkin" puoleisessa päädyssä.

Seurakuntatalolla voit järjestää:

• Juhlat
  • Kokoukset
  • Muistotilaisuudet
  • Perhejuhlat
  • Pienryhmien kokoontumisen

Katso kuvia Rauman seurakuntatalolta.

Luostarinkatu 1, 26100 Rauma

Puikkopiiri

Luostarinkatu 1, 26100 Rauma

Raamattuopetustilaisuus PERUTTU

Tule tutkimaan yhdessä Raamattua!