Kaaron seurakuntakoti

Metsätähdentie 20 (ent. Sorkan maantie 7A), 26410 Rauma

Kaaron seurakuntakoti Seurakuntakoti Rauman kaupungin pohjoisella alueella. Kokoontumistilaan sopii noin 100 henkilöä. Jos seurakuntakodissa järjestetään ruokailu, tilaan mahtuu ruokailemaan noin 50 henkilöä.

Tila sopii esimerkiksi seuraaviin käyttötarkoituksiin:

• Juhlat
  • Kerhot
  • Kokoukset
  • Messut
  • Muistotilaisuudet
  • Neuvottelut
  • Perhejuhlat
  • Pienryhmät
Jos haluat löytää Kaaron seurakuntakodin navigaattorin (esim. google maps) avulla, käytä koordinaatteja 61.155814, 21.528519. Oikeat koordinaatit Rauman seurakunnan nettisivujen karttamerkinnässä. Osoite Metsätähdentie 20 saattaa ohjeta väärään paikkaan.

Metsätähdentie 20 (ent. Sorkan maantie 7A), 26410 Rauma

Lucia-juhla ja Kauneimmat Joululaulut Kaarolla

Lämpimästi tervetuloa seuraamaan Kaaron koulun Lucia-kulkuetta, laulamaan Kauneimpia joululauluja, kuuntelemaan lauluyhtye Impromptumia ja nauttimaan Kaaron kyläyhdistyksen tarjoamaa glögiä!

Metsätähdentie 20 (ent. Sorkan maantie 7A), 26410 Rauma

Kaaron ja Sorkan varttuneenväenpiiri

Yhdessäoloa kahvituksen, hartauden ja iloisen ohjelman merkeissä. Mukana Mari Hemming